Mit gondoltok a következőről?
a 3 honapot kicsit korainak tartom egy eljegyzeshez, de volt mar ra pl:D a jelek erre utalnak. Minden esetre azert nagyon ne eld bele magad, hatha koppanas a vege...nehogy rosszulessen ha az elkovetkezo ket hetben nem keri meg akezedet. Volt baratnom akinek emiatt savanyu szajize lett es kesobb a kapcsolatuk ment ra.
szoval csak ovatosan:)
En masfel eve vagyok a parommal, de meg most is tesz olyan lepeseket, hogy gondolokodok, hogy vajon ismerem-e? :P :)
minden esetre, remelem ugy lesz, ahogyans szeretned
:)
ezekből a jelekből,én eljegyzésre gondolnék,de sajnos olyan típus vagyok hogy könnyen beleélem magam a dolgokba és ha nem úgy lesz...akkor mg szomorú vagyok..sztem próbáld elterelni a gondolataidat és ha mégis megkérné a kezed akkor legalább meglepődsz:-)
Sok boldogságot ha mégis így lesz!
bár a 3 hónap elég kevésnek tűnik:-(
3 hónap nagyon-nagyon kevés egy eljegyzéshez. egy 26 éves felnőtt férfi ezt tudja, neked 20 évesen még rózsaszín ködben ez nem annyira világos. Szerelmes, de még nem fogja megkérni a kezedet, csak ábrándozik, hogyha minden ilyen marad akkor majd egyszer. Ettől függetlenül lehet, hogy majd meglep egy gyűrűvel, de az nem eljegyzési lesz :D
Türelem!
Hosszú idő vár még rátok.
Szia, jo volt olvasni a soraidat! DE jol vigyazz! 3 honap utan ez meg teljesen normalis dolog ami tortent veletek a hetvegen. 3 honap utan minden kapcsolat meg a szerelemrol szol.
Szeressetek egymast tovabbra is, de semmi komolyra meg ne gondoljal, eloszor is ismerjetek meg egymast alaposan, es egyutt is elhettek majd, hogy minden de minden mozdulataval tisztaban legyel!
20 evesen meg ugyis nagyon fiatal vagy, eljel, tanuljal, utazzal, dolgozzal, es jo par ev mulva kotelezd csak el magadat majd valaki mellett!
Ha tenyleg osszepasszoltok, akkor raer meg az eljegyzes 2-3-5 ev mulva is, hiszen ugyis egyutt elitek le az eleteteket, akkor minek sietni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!