Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyagazdik! Mit gondoltok a...

Kutyagazdik! Mit gondoltok a következőről?

Figyelt kérdés

Mit szólnátok hozzá, ha pl. elmentek otthonról, vagy csak egyszerűen nincs időtök foglalkozni a kutyátokkal, 1-2 órára bevállalná valaki addig a kutyával való játszást/tanítást/foglalkozást pár ezer Ft-ért.

Persze inkább kis-, vagy kistestű kutyákra vonatkozik, melyek nem igazán tudnak rátámadni az idegenekre.

Milyen az ötlet? Oda adnátok kutyátokat a "kutya-szitternek" ?

Válaszban kérlek, írjátok le, a kutyátok fajtáját!

2010. júl. 1. 19:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Megbízható embernek oda!Sokan a gyereküket minden további nélkül odaadják.Ha hozzáértő személynek adod,akkor azzal semmi probléma nincs!
2010. júl. 1. 19:09
 2/15 anonim ***** válasza:

1-2 óráért nem adnék pár ezer forintot az illetőnek...

max ezret..

2010. júl. 1. 19:10
 3/15 anonim válasza:
49%
HÁt én nem .. a kutya se lenne anyira kiváncsi rád mint most.. ismerősőmnek is volt ilyen mizéje aki a kutyájával volt 2-vel és mindig azt a gyereket várta :O
2010. júl. 1. 19:13
 4/15 anonim ***** válasza:
Na,én ebből az utolsó válaszból semmit sem értettem.Én rendszeresen viszem a pulikat(3db),kutyapanzióba is,ha külföldre kell utaznom...de persze csak ha napokra,hetekre megyek.Pár órára minek,vigyázni rájuk?Nem (ember)gyerekek.Felesleges pénzkidobás.
2010. júl. 1. 19:20
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem adnám oda.Bennem meg van az a dolog , hogy bizalmatlan vagyok idegenekkel szemben , nem egyszer próbáltak már átb4szni ilyen-olyan dolgokkal , de eddig átláttam az ilyenene.Sajnos sok csaló van manapság , akár el is lophatja az illető ilyen erővel a kutyámat.

Aki kutyát tart , igenis foglalkozzon a kutyájával nincs olyan indok , ami elfogadható lenne arra hogy nem foglalkozik vele(kivétel ha elutazik).Napi 20percet-1órát mindenki tud foglalkozni a kutyájával ha akar , nem a tv-t kell nézni és a gép előtt ülni ennyi.Amúgy némejuhászom van.

2010. júl. 1. 19:22
 6/15 A kérdező kommentje:

Igen, erre én is gondoltam, a bizalom...

Hát, valóban nehéz megbízni bárkiben!

Azért még szeretnék véleményeket!

2010. júl. 1. 19:27
 7/15 anonim ***** válasza:

Én nem adnám oda a kutyáimat. Egyszerűen csak nem szeretem, ha én elkezdem nevelni valahogy, és valaki más, másképp csinálná. Összezavarodna a kutya is. Nem is igen ismerek olyan embert, akiben megbízok annyira, hogy vigyázzon rájuk, esetleg anyukám, mert ő látta már, hogyan nevelgetem, tanítom. Spánieleim vannak.

22/L

2010. júl. 1. 19:51
 8/15 anonim ***** válasza:
A kutyámat nem adnám oda, de vállalnék ilyen munkát...5 ezerért naponta, és persze hétköznap. Egész szép pénzt meg lehetne vele keresni, és még kellemes meló is.
2010. júl. 1. 19:51
 9/15 anonim ***** válasza:
"Egész szép pénzt meg lehetne vele keresni" ha lenne aki odaadná a kutyát :P
2010. júl. 1. 19:59
 10/15 anonim ***** válasza:
Igen, és erősen kétlem, hogy bárki oda adná.
2010. júl. 1. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!