Kutyagazdik! Mit gondoltok a következőről?
Mit szólnátok hozzá, ha pl. elmentek otthonról, vagy csak egyszerűen nincs időtök foglalkozni a kutyátokkal, 1-2 órára bevállalná valaki addig a kutyával való játszást/tanítást/foglalkozást pár ezer Ft-ért.
Persze inkább kis-, vagy kistestű kutyákra vonatkozik, melyek nem igazán tudnak rátámadni az idegenekre.
Milyen az ötlet? Oda adnátok kutyátokat a "kutya-szitternek" ?
Válaszban kérlek, írjátok le, a kutyátok fajtáját!
1-2 óráért nem adnék pár ezer forintot az illetőnek...
max ezret..
Én nem adnám oda.Bennem meg van az a dolog , hogy bizalmatlan vagyok idegenekkel szemben , nem egyszer próbáltak már átb4szni ilyen-olyan dolgokkal , de eddig átláttam az ilyenene.Sajnos sok csaló van manapság , akár el is lophatja az illető ilyen erővel a kutyámat.
Aki kutyát tart , igenis foglalkozzon a kutyájával nincs olyan indok , ami elfogadható lenne arra hogy nem foglalkozik vele(kivétel ha elutazik).Napi 20percet-1órát mindenki tud foglalkozni a kutyájával ha akar , nem a tv-t kell nézni és a gép előtt ülni ennyi.Amúgy némejuhászom van.
Igen, erre én is gondoltam, a bizalom...
Hát, valóban nehéz megbízni bárkiben!
Azért még szeretnék véleményeket!
Én nem adnám oda a kutyáimat. Egyszerűen csak nem szeretem, ha én elkezdem nevelni valahogy, és valaki más, másképp csinálná. Összezavarodna a kutya is. Nem is igen ismerek olyan embert, akiben megbízok annyira, hogy vigyázzon rájuk, esetleg anyukám, mert ő látta már, hogyan nevelgetem, tanítom. Spánieleim vannak.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!