Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyagazdik! Mit gondoltok a...

Kutyagazdik! Mit gondoltok a következőről?

Figyelt kérdés

Mit szólnátok hozzá, ha pl. elmentek otthonról, vagy csak egyszerűen nincs időtök foglalkozni a kutyátokkal, 1-2 órára bevállalná valaki addig a kutyával való játszást/tanítást/foglalkozást pár ezer Ft-ért.

Persze inkább kis-, vagy kistestű kutyákra vonatkozik, melyek nem igazán tudnak rátámadni az idegenekre.

Milyen az ötlet? Oda adnátok kutyátokat a "kutya-szitternek" ?

Válaszban kérlek, írjátok le, a kutyátok fajtáját!

2010. júl. 1. 19:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sajnos az élet hozz olyan helyzeteket hogy el kell egy kis időre helyezni a kutyát. Erre ott a panzió-napközi. Nekem is sürgős családi okok miatt el kell mennem a kutyát reggel leadom egy hivatásos állatpanzióba és este megyek érte. Kedves, aranyos ismerősnek nem adnám mert egy kutya nagy felelősség és csak szakembernek adom, nem akarok kockáztatni, egy laikus állatbarát könnyen hibázhat.
2010. júl. 1. 20:58
 12/15 anonim ***** válasza:

én nem látom értelmét, mert:

1. ha pár órára megyek el,akkor elvan a kutya egyedül

2. ha több időre megyek el,akkor szívesebben adom "biztos kezekbe", tehát például a szüleim vigyáznának rá

3. szerintem a gazdinak és a kutyának is élmény ha együtt tanulnak, mármint a gazdi örül,h megtanította erre-arra a kutyusát, de ne más tanítsa, akkor elveszik az az élmény

4. én úgy nevelem a kutyám, úgy tanítom,ahogy nekem és a kutyának is jó, nem lenne előnyös,ha jönne valaki,aki meg máshogy csinálja

5. szerintem kevés embernek van ilyen felesleges dologra pénze

6. a kutyám nekem fogadjon szót, ne a kutya-szitternek

és még sorolhatnám. Lényeg a lényeg, nem tartom jó ötletnek, én nem adnám a kutyám. Egyébként shih-tzum van (ha már kérdezted)

2010. júl. 1. 21:04
 13/15 A kérdező kommentje:

Oké, én megértem!

Köszönöm a válaszokat!

2010. júl. 2. 09:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia, nekem 2 spánielem van, akikhez mindennap jön a kutyaszitter :-) Nem játszik velük, nem tanítgatja őket, hanem csak elviszi a lányokat délben egy fél órás egészségügyi sétára. Reggel, délután, és este amikor én viszem őket akkor játszuk, labdázunk, tanulunk, bandázunk. A kutyaszitter nem engedi el őket, végig pórázon vannak az én külön kérésemre. BH vizsgás mindkét kutya, de nem akarok kockáztatni. Imádják a lányt aki leviszi őket, most már 1 éve jön hozzájuk rendszeresen :-) Egyedül élek, ha el kell utaznom akkor inkább leviszem őket vidékre anyukámékhoz.
2010. júl. 2. 09:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Utcai vegyes, és panlellakó barátomra szoktam rábízni, ha elmegyünk, aki mindíg is szeretett volna egy kutyát. persze először mindent elmagyaráztam és megmutattam neki.
2010. júl. 18. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!