Kutyagazdik! Mit gondoltok a következőről?
Mit szólnátok hozzá, ha pl. elmentek otthonról, vagy csak egyszerűen nincs időtök foglalkozni a kutyátokkal, 1-2 órára bevállalná valaki addig a kutyával való játszást/tanítást/foglalkozást pár ezer Ft-ért.
Persze inkább kis-, vagy kistestű kutyákra vonatkozik, melyek nem igazán tudnak rátámadni az idegenekre.
Milyen az ötlet? Oda adnátok kutyátokat a "kutya-szitternek" ?
Válaszban kérlek, írjátok le, a kutyátok fajtáját!
én nem látom értelmét, mert:
1. ha pár órára megyek el,akkor elvan a kutya egyedül
2. ha több időre megyek el,akkor szívesebben adom "biztos kezekbe", tehát például a szüleim vigyáznának rá
3. szerintem a gazdinak és a kutyának is élmény ha együtt tanulnak, mármint a gazdi örül,h megtanította erre-arra a kutyusát, de ne más tanítsa, akkor elveszik az az élmény
4. én úgy nevelem a kutyám, úgy tanítom,ahogy nekem és a kutyának is jó, nem lenne előnyös,ha jönne valaki,aki meg máshogy csinálja
5. szerintem kevés embernek van ilyen felesleges dologra pénze
6. a kutyám nekem fogadjon szót, ne a kutya-szitternek
és még sorolhatnám. Lényeg a lényeg, nem tartom jó ötletnek, én nem adnám a kutyám. Egyébként shih-tzum van (ha már kérdezted)
Oké, én megértem!
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!