Ha maradsz a lányos vonalon, akkor én inkább ezt ajánlanám:
A Peg Pérego 2012-es változata. Mi is ilyet veszünk a második babánknak, csak uniszex színben, hogy a harmadikat is kiszolgálhassa. Első babával nekünk is CAM volt. A mózes részt én túl kicsinek találtam, és az sportja valóban nem kényelmes.
Ez viszont minden igényt kielégít, és nagyon exkluzív márka is. Hasonló a CAM és a NEONATO kocsikhoz, de ez nem műanyagból van csinálva, ráadásul ahogy összehasonlítottam, könnyebb is maga a kocsi (arról nem is beszélve hogy nagyobb, kényelmesebb a gyereknek, és jobban is néz ki).
Utolsó, ez a kocsi nagyon tetszik, persze mielőtt végleg döntenénk, módot kerítünk rá hogy kipróbáljuk őket:)
22. nem pontoztalak le, szerintem baromság ez az egész, ilyenekért meg mert valakienk nem tetszik valami, pláne hülyeség lepontozni, emberek vagyunk, elég csúnya világ lenne ha mindenkinek mindenből ugyanaz tetszene, ezt a kedves lepontozónak üzenem:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!