Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik babakocsit válasszuk?...

Melyik babakocsit válasszuk? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Már hónapok óta nézegetem a babakocsikat, már csak 4 hét van vissza és megérkezik a bébi, úgy gondolom már ideje lenne döntenem, de a bőség zavarában vagyok. Most a Titi Triton 3in1-ben és a Raf-pol Fenix 3in1-ben között vacillálok. Raf-polhoz adnak esővédőt, szúnyoghálót, pelenkázótáskát, és a bébihordozóhoz is van lábzsák. A Titi viszont valamiért jobban tetszik. Nagyon hasonló a két kocsi, ti mégis melyiket javasolnátok tapasztalataitok alapján? Itt a két kocsi:)

[link]

[link]

2010. aug. 9. 12:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ne a lengyelt vedd... szóval ne a raf-pol-t.
2010. aug. 9. 12:16
 2/12 anonim ***** válasza:
nekem az első tetszik :)
2010. aug. 9. 12:18
 3/12 anonim válasza:
Másodiknak rossz a súlyelosztása, nehéz vele kanyarodni, szóvlal azt ne, bár nekem az első se tetszik, de nem én veszem:D
2010. aug. 9. 12:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Az elsőt venném!
2010. aug. 9. 12:23
 5/12 anonim ***** válasza:
kinézetre az első jobban tetszik nekem is.
2010. aug. 9. 12:28
 6/12 anonim ***** válasza:
En is az elsot vennem. Jobban tetszik.
2010. aug. 9. 12:37
 7/12 anonim ***** válasza:

Én csak tapasztalatot tudok írni.

Nekünk Rafpol Fenix van, 9 hónapja használjuk, semmi gond nincs vele, nagyon kényelmes és strapabíró kocsi.

Barátnőméknek Titi triton van, fél éve használják de már szinte teljesen elkopott a kereke, az egyik kicsit cserélni is kellett már.

Mindkét kocsi ugyanazt tudja, de én ugyanúgy a rafpolt venném mégegyszer. :)

2010. aug. 9. 12:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Na nekem mindkettő volt/van. A raf-pol egy őrület volt, nehéz nagy batár, alig lehet emelni, egész csomagtartót elfoglalta röviden szólva : utáltam :((

A Titi Triton ezerszer jobb!!!

2010. aug. 9. 12:56
 9/12 anonim ***** válasza:

jaj bocsi az utolsó vagyok, most látom csak hogy ez a raf pol már az aluminium vázas szóval visszavonom, mert lehet hogy ez már könnyebb mint az előző modell volt...(sőt biztos).

Viszont szerintem a Titi akkor is jobban néz ki:)

2010. aug. 9. 12:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem Titi babakocsim van, 2008-ban vettük. Nagyon szeretem. Most cseréltem le csak a hátsó kerekeit, az új modell felfújhatós kerekeire. Eddig semmi bajom nem volt Vele. Úgyhogy ajánlani tudom. Ja! És mosógépbe tök jól ki lehet mosni a huzatait. Viszont a váza nehéz, úgyhogy cipelni egyedül nem olyan könnyű.
2010. aug. 9. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!