Melyik babakocsit válasszuk? Tapasztalatok?
Már hónapok óta nézegetem a babakocsikat, már csak 4 hét van vissza és megérkezik a bébi, úgy gondolom már ideje lenne döntenem, de a bőség zavarában vagyok. Most a Titi Triton 3in1-ben és a Raf-pol Fenix 3in1-ben között vacillálok. Raf-polhoz adnak esővédőt, szúnyoghálót, pelenkázótáskát, és a bébihordozóhoz is van lábzsák. A Titi viszont valamiért jobban tetszik. Nagyon hasonló a két kocsi, ti mégis melyiket javasolnátok tapasztalataitok alapján? Itt a két kocsi:)
Én csak tapasztalatot tudok írni.
Nekünk Rafpol Fenix van, 9 hónapja használjuk, semmi gond nincs vele, nagyon kényelmes és strapabíró kocsi.
Barátnőméknek Titi triton van, fél éve használják de már szinte teljesen elkopott a kereke, az egyik kicsit cserélni is kellett már.
Mindkét kocsi ugyanazt tudja, de én ugyanúgy a rafpolt venném mégegyszer. :)
Na nekem mindkettő volt/van. A raf-pol egy őrület volt, nehéz nagy batár, alig lehet emelni, egész csomagtartót elfoglalta röviden szólva : utáltam :((
A Titi Triton ezerszer jobb!!!
jaj bocsi az utolsó vagyok, most látom csak hogy ez a raf pol már az aluminium vázas szóval visszavonom, mert lehet hogy ez már könnyebb mint az előző modell volt...(sőt biztos).
Viszont szerintem a Titi akkor is jobban néz ki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!