Bertoni Star babakocsit hol lehet kapni? S mik a tapasztalatok a babakocsiról? Érdemes venni? Kineztém itt a neten s nagyon tetszik. A 15 hónapos kisfiamnak gondoltam.
Bertoni Star babakocsit hol lehet kapni?
S mik a tapasztalatok a babakocsiról?Érdemes venni?Kineztém itt a neten s nagyon tetszik.A 15 hónapos kisfiamnak gondoltam.Bababoltokba kaphatóak????
Szia!
Mi itt vettük a babakocsinkat,igaz nekünk baby design mini van,és nagyon kedvesek,segitökészek az eladók,itt kapható akciósan az a babakocsi,amit te szeretnél,mellesleg nekem is nagyon tetszik,amit kinéztél!:)
Biztosan fogod te is és a kisfiad is szeretni:)
Egyébként hasonló a mi babakocsinkhoz,én ugy gondolod,és mi nagyon elégedettek vagyunk vele,a kisfiam is imádja!:)
Szia!
Nekem szegedi székhelyű webáruházam van, ha esetleg a környéken laksz szívesen megmutatom. Nálunk is akciós bevezető áron van 11990Ft-ért.
Tényleg nagyon szép kis kicsik. Teljesen egyszerű a felépítése és nagyon könnyű. A kisebb méretű babakocsik közé tartozik, szóval akinek nagy babája van annak inkább a Bertoni Foxy-t ajánlanám vagy a Picadillyt ajánlom.
Itt találsz képeket amiket én készítettem:
Ha bármi kérdésed van még szívesen válaszolok.
Üdvözlettel:
Emőke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!