2,5 hónapos babával hogy vihetek hordozót és babakocsit is? WizzAirnél tapasztalatok? Tápszer felvitele? SOS!
Mindkettőre szükségem lenne,de nem tudom hogy működik ez a wizzairnél. A baba az ölemben fog utazni,nekem lesz egy 20kgos feladott poggyászom. A babának feladhatok egyet ingyen pl a kocsit, a hordozóért meg fizetnem kell? Leszálláskor hol kapom meg ezeket?
Tápszert előre elkészítitek és úgy készen viszitek fel?
Honnan hova utazol?
Mi feladhattuk egyutt a babakocsit es a hordozot.Megkerdeztek hany darabbol all a babakocsink es annyi cimket tesznek ra.
Amikor utoljara utaztunk akkor nem lehetett kulon kezipoggyasza a babanak.
felviheted kulon is a tapszert, de mindenbe bele kell kostolnod.
ok :)
milyen tapszert iszik a baba? csak azert, mert itt nem sok felet lehet kapni :)
vigyel babavizet + a port elore kimerve tapszeradagoloban
a repulon egyszeruen ossze tudod keverni :)
Aptamil itt is van es nem nagy a kulonbseg :)
ha van meg kerdesed szivesen segitek :) persze ha tudok :D
Szia.Ingyen szallitjak a babakocsit es az autosulest is.Igen mindenbe bele kell kostolj.Elore engednek ne vegyel kulon elsobbsegi beszallast,nagyobb labtered nem lehet ugyanis az a veszkijaratoknal van es oda alapbol nem ulhetsz kisgyerekkel.
Vagy a busznal kapod meg a babakocsit leszallas utan vagy a csomagokkal egyutt a szalagon.En szoptattam mindig ha ugy van csak letakarom magunkat valamivel es kesz.Mikor mesz ?En is a heten repulok "haza".Ja es 32kilot vihetsz nem 20at.
En most uveges kajat viszek neki indulas elott megszoptatom mar 4-5 orat is kibir kaja nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!