2,5 hónapos babával hogy vihetek hordozót és babakocsit is? WizzAirnél tapasztalatok? Tápszer felvitele? SOS!
Mindkettőre szükségem lenne,de nem tudom hogy működik ez a wizzairnél. A baba az ölemben fog utazni,nekem lesz egy 20kgos feladott poggyászom. A babának feladhatok egyet ingyen pl a kocsit, a hordozóért meg fizetnem kell? Leszálláskor hol kapom meg ezeket?
Tápszert előre elkészítitek és úgy készen viszitek fel?
Köszönöm a válaszokat! Én Augusztus első hetében utazok, akkor lesz a pici 2,5 hónapos, előbb nem merek.
Még egy kérdés :) ,hogy ha a babakocsit feladom, akkor a hordozót meddig vihetem ? A gépre ugy tudom nem vihetem fel. És ha azt is berakják az aljába,akkor mindent egyszerre kapok meg? Azt még nem tudom hogy hogy fogom kivinni a csomagokat , a kocsit, a hordozót ,mert a párom kinnt fog várni és oda ő nem jöhet be, de azt majd megoldom valahogy :)
Hat ez tenyleg nagy feladat. Szerintem felszallas elött jelezheted, hogy segitsegre lesz szükseged a megerkezeskor es küldenek eled egy alkalmazottat, aki segit neked.
Csak abbol gondolom, hogy peldaul az egyedül utazo gyerekeket is kiserni szoktak a kijarathoz, akkor biztos van ra kapacitasuk, szükseg eseten segitsenek az utasoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!