Melyik babakocsit válasszuk? (link)
Nem tudunk dönteni,melyik kocsit válasszuk. Szerintetek?
camarelo q12(nem piros,hanem barnás színben):
anmar hilux:
abc design (drágállom,főleg hogy hordozó sincs az árban,de szuper kocsinak tartom :( ):
edrema vector (számomra ez a legjobb így látszatra,bár jóóó drága :/) :
Sorrendet is írhattok akár,de a legfontosabb, hogy ti melyiket választanátok és miért és melyiket biztosan nem. KÖSZÖNÖM! :)
Ezek közül az egyetlen ami még egy gyereket kiszolgál az az ABC designe a többit 1 évesen már utálni fogod, majd a tesónak már tuti másikat veszel, eladni nem fogod tudni öket.
ABC könnyü kocsi is, ha már befektetsz akkor vegyél olyat amit rendesen kitudsz használni.
Én egy titi tritont vennék, van hozzá Mózes, sport rész, és hordozó.
50-60 ezer között van.
1 évet használja az ember kb. Ezeket a babakocsikat, mert a gyerek 1 éves kora körül már nagy lesz, nehéz stb. jön az esernyő kocsi vásárlás .
Szia!
Ne haragudj, hogy nem írok sorrendet!
Nekem 3 gyerekem van, rengeteg kocsi megfordult a kezeim között. Volt olcsóbb lengyel és nagyon drága Concord Neo is.
Volt ilyen ABC Design Cobra kocsink is, pont ebben a színben :)
Nagyon szuper tényleg, DE rengeteg helyet foglal (lakásban, autóban, tárolóban, kinyitva, összecsukva...)
ÉS a tolókarján szivacsos a borítás ami nagyon hamar megrepedezik és úgy nagyon nem szép :(
Én ezért adtam el :(
Mindhárom gyereknél a Bébé Confort Loola kocsinál kötöttem ki végül.
Praktikus, szép, nem drága és tartós darab.
Imádom, a férjem is szereti.
Használtan is nagyon szép darabokat lehet kifogni.
Most már MAxi Cosi Loola néven futnak.
Keress rá, én szívből ajánlom Neked!
A loola-s vagyok.
Nekem nem volt soha ezzel gondom!
Igaz, hogy nem térdig érő kerekei vannak, de én használtam Loola-t városban (lakótelepen) és vidéken ahol most élünk.
Takarítják az utakat, tehát azért szerencsés esetben nem kell 20 cm-es hóban babakocsit tolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!