a másodikat csak használtan tudnám megvenni, mert már nem árulnak ilyet.
itt van részletesebb leírása
de azt hiszem ez is 10 kg fölött van
Miért akarsz mindenképpen fix kerekeset? Használtál már ilyet? Borzasztó vele közlekedni.
Nekem PP van Pliko P3. Imádjuk. Csak a sportrész, de nekünk bevált és cca 7kg a kocsi.
Szia kedves Kismama!
Nekünk az első garnitúránk van csak narancssárga és szürke színű, de ha választani lehetne újra akkor másik babakocsit választanék mert: a mózeskosarat nem lehet kihasználni kb.3 szor tettem bele a kisfiamat, a babakocsit meg nehéz irányítani a nagy kerekei miatt,nem bolygósíthatóak a kerekei, alig tudok vele a boltba és egyéb helyekre beférni,kb.2 havonta pumpálni kell a kocsi kerekét.De viszont nagyon masszív és átalakítható és alulra sok csomagot lehet pakolni.Szóval van előnye és hátránya is, de ha még egyszer tudnék akkor kisebb és bolygókerekű kocsit választanék.
Amúgy a másik képen annak a babakocsinak is olyan a kereke úgy látom.
szia nekem az első van tavaly augusztusban vettem 40Eért de csak a kocsit+a mózest ez ahhoz képest nagyon olcsó.
Nagyon szeretem mert rugós kerekei vannak mindkét irányból tolható! Ráadásul télen nem fázott benne mert nagyon jó az anyaga vastag és van hozzá ez a huzat zsák a pontos nevét nem tudom!
Merre laksz? nyíregyházán lehet ilyet kapni én is ott vetem és bp-i vagyok és ugyan olyan mint a bergon csak a bergonnál a márkanevet kell megfizetni!!!
az utolsónál meg is tudnád rendelni
Egyértelműen a másodikat!!
Hogy miért, mert sokkal jobban néz ki, és mert PP, ami sokkal jobb márka!!
a pliko 3 nem tetszik, nem tetszik a tolókarja, meg a kerekei is kicsik nekem.
De akkor úgy tűnik a baby merc jó lenne bolygó és tömör kerékkel??Mert lehet úgy kérni.
Amúgy téli babánk lesz, szóval szerintem a mózest ki tudnám használni....
de a PP is tetszik nagyon, és kicsit masszívabbnak tűnik így képek alapján...meg lehet az több gyereket kibírna mint a baby merc...nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!