Melyik babakocsit vennétek meg? (link)
Eddig ez a kettő, ami minden szempontból tetszik. Árban van köztük különbség... Viszont egyikhez sem jár hordozó(tehát a feltüntetett ár nem tartalmazza, de külön meg lehet venni)
Esetleg tudnátok linkelni hasonlót ( árral), ami nektek bevált?
Nagyon megköszönném... :) Mindjárt jön a bébi és még nem tudtam babakocsit választani :)
Elsőt nem, mert semmi kosara alul, a második horror árban vané és nagyon világos, ha már nagyobb baba, állandóan koszos lesz.
/Én TS-est vettem 50 ezerért 2 éve(így magvolt babkocsi és hordozó is ) amo most 60 (Garco), nem volt hozzá mózes, de kimondottan nem akartam olyat.
Amúgy 2 éve használom a babakocsit, úhgyhogy abszolút megérte./
Én a Cobra mellé húzok egy kicsit jobban, mint valaki említette a másik kocsinak a kosara elég kicsi... Persze az ára sem mindegy (az első lényegesen olcsóbb), de elsősorban az lenne a fontos, hogy mennyire strapabíró... ( több babát szeretnénk) A színe az per pill nem a legfontosabb, mert a cobrából is van sötét árnyalat.. :)
Hát nem tudom...
Háát, én a második mellé voksolok nekünk ez van:
Ez nem teljesen az, de ehhez jár minden...
Azért a második, mert lényegesen nagyobb kerekei vannak, rendívül jó kormányozni, mert 3 kerekű. Már az első babámnál is ezt kellett volna vennem, de neki akkor még csak grakor vettünk...(nem vállt be). Ez nagyo jó, mivel hatalmas a belső tere, így egy nagy baba is kényelmesen elfér benne. Az azért szempont, mert manapság egyre több anyuka szül 4 kg felett, és ránk nem mindegyik gyártó gondol...(első babám 4280g volt, a második 4530g)
Nagyon sokáig tudta ezt a camot használni a picim is, és ráadásul ennek a mózeskosarát autóba is biztonságosan, övvel be lehet kötni, így kényelmesen utazhat álmában is a kicsi és persze biztonságban...
Én azért ezt is szem előtt tartanám a választáskor.
Mellesleg mindegyik nagyon jól néz ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!