Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen babakocsit vennénk...

Ilyen babakocsit vennénk (link alább) Vélemény?

Figyelt kérdés

[link]

Ez egy Touragoo Flame. Nagy kerekei vannak (az elsők is, és ráadásul bolygósíthatók), ez fontos szempont a mi kertvárosi döcögős, kátyús útjainkon. Nagyon fontos szempont, hogy az ülőrész meg a mózeskosár minél magasabban legyen, egyrészt hogy ne kelljen mélyre hajolgatni a gyerekért, másrészt a gyerek ne az autók kipufogócsövével egy szinten üljenek/feküdjenek. Mivel földszintes kertvárosi házban élünk, ezért lépcsőzni nem kell, tömegközlekedni nem valószínű, hogy fogunk (de ugyebár az bármilyen mózeses vagy nem esernyőre csukható sportkocsival nehézkes ha nem alacsonypadlós busz van, márpedig mifelénk ritkaság az olyan :) ), szóval csak néhanapján az autóba kell bepakolni, arra meg ott a zuram :) szóval a kissé nagyobb súly nem probléma. a kérdésem a masszivitásra, minőségre és időtállóságra vonatkozik. ki fogja tudni szolgálni a második gyereket is? nem törékenyek az alkatrészek? stb. Köszi!

2011. ápr. 5. 09:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nektek tökéletes kis kocsi.

Szép is, és számomra strapabírónak néz ki.

2011. ápr. 5. 09:30
 2/5 anonim ***** válasza:
nem, mert szerintem a mózes felsleges
2011. ápr. 5. 09:58
 3/5 A kérdező kommentje:
a mózes is fontos, csak mózeses kocsi jöhet szóba. nem minden sportrészt lehet egyrészt vízszintesre dönteni, másrészt egy törékeny kis újszölöttet nem érzeném biztonságban a sportrészben. Engem megnyugtat, hogy egy olyan helyen utazik, ahonnan nem tud kicsúszni, van oldalfala, és ez jobban védi az időjárástól, oldalról nem fúj be a szél
2011. ápr. 5. 10:05
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem jó kis kocsi, szép is, mindennek megfelel amit leírtál, ára is jó, de ha nálatok inkább kátyúk vannak és nehéz terepek, akkor lehet olyat kéne ami ugyan ilyen csak felfújható kerekű.....nem tudom létezik-e ilyen, ez csak egy tipp
2011. ápr. 6. 13:38
 5/5 A kérdező kommentje:
a boltban a kerekeken láttunk szelepet, ergo elvben felfújható. tesómék megszívták a felfújhatóval, sokszor kilyukadt valamitől, és macera volt gumibelsőt cserélni
2011. ápr. 7. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!