Melyik oldalról éri megrendelni a babakocsit? (link)
Mi a netrol rendeltunk babakocsit...NE TEDD!!!A lengyel Palex Perfect babakocsira esett a valasztas...Ultragagyi-Ultraciki-Ultraszemet! Nevesincs babakocsit semmikeppen ne rendelj a netrol,csak akkor,ha elotte szemelyesen is megtudod nezni egy uzletben,vagy a YouTube-on utananezel. Amugy olcsobban rabukkanhatsz a neten az Ebay-en es kifoghatod,de csak ismert kocsit rendelj,de,ha csalodsz vissza nem viheted! Az Ultragagyi Palex Perfectrol csak annyit,hogy 3 kereku,az elso kerekei duplak,de minek,igy is- ugy is elakadnak mindenhol-mindenben! Bolygosithato,vagy fixalhato,de nagggggyon nehez vele kozlekedni,eleg egy kisebb ko es mar el is akad! Keresztbe fordul a kereke es csak,ha jol belerugok megy tovabb...A teteje-napvedoje folyton leesik az ut kellos kozepen-aztan a parom tekert ket jo nagy csavart a vazba...Az alvo baba hatul siman kicsuszik...Biztonsag??? Rettento kemeny a fekvofelulet,a vasak nyomjak a baba hatat...(nekem kellett belelnem szivaccsal)ramatyul van megvarrva,par het utan szetmegy a varras...A mozesreszben par hasznalat utan kibolyhosodott az anyag...instabilan lehet felrogziteni a vazra...A mozesresz es a gyerekules is lotyog rajta...A gyerekulest nagyon maceras bekotni az autoba... tomegkozlekedni egy remalom,a legtobb ajton,buszon nem fer be...Kanyarban,emelkedon,felo,hogy felborul a babakocsi-nemegyszer,csak en akadalyoztam meg benne...Osszecsukni remalom,mindent le kell szerelni rola elotte,meg a sportkocsi uleset is,hogy sikeruljon a muvelet...
Vissza nem vihetem,mert neten vettem,a lengyel elado meg ugy csinal,mintha megszunt volna letezni,nem reagal az e-mailekre! Vettem egy nagy kupac sz...t! Vegul is a szine jo,meg a hozza tartozo tatyo is hasznalhato... :) mindezt 320 euroert! Nem vagyok normalis... keso banat! Most kezdik arulni Magyarorszagon is ezt a kocsit potom 90.000 Ft-os bevezeto aron...Ha barki gondolkodott volna Palex Perfect megvasarlasan: NE TEGYE!!! Inkabb egy hasznalt,de jo allapotu Graco,vagy Jane! Ha csak egy embert is elriasztottam a vasarlastol ,akkor mar tettem valamit a magyar anyukaket es babakert! :)Puszedli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!