Ilyen fehér alapozót szeretnék venni (link). Ez csak megrendelni lehet? Boltba nem tudnám megvenni?
Figyelt kérdés
Ilyen fehér alapozót szeretnék. Van rá pénzem. Anyámék elleneznek minden sminket (pedig ez csak bulikba kéne)
Boltban simán meg tudnám venni titokban. Ezzel amit kinéztem viszont az a gond,hogy meg kell rendelni és ezt a szüleim biztos megtudnák. Mit csináljak? L/15
2010. ápr. 26. 21:04
1/6 anonim válasza:
Keresgélj művészellátókban, hobbiboltokban. Én ott vettem kb. 2000-ért.
Meg vannak Tescoban (illetve farsangkor voltak...) gyerek-arcfestékek :D
2/6 A kérdező kommentje:
Az a gond,hogy nagyon világos a bőröm. Régebben csúfoltak is miatta. Kamaszkoromban viszont pattanások is lettek az arcomon.Nem olyan durva,de alapózó sokat segítene. Sokfélét próbáltam már,de még a legvilágosabb árnyalatok is sárgás barnásnak tűnnek az arcomon.
2010. ápr. 26. 21:22
3/6 anonim válasza:
Játékboltokban szokott lenni arcfesték, azt egy világos alapozóval összekevered akkor szerintem jó lesz.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm,de megtaláltam,hogy hol van boltjuk ahol átvehetem, így gond megolda. :D
2010. ápr. 26. 21:44
5/6 anonim válasza:
Ezt NE. Komolyan mondom. Akkora gothfagnek fognak tartani, hogy el sem hiszed. Amúgy csak akkor lehetsz papírfehér ha albínó vagy. Menj el az Ó utcában lévő sminkboltba, ott vannak nagyon világos alapozók.
6/6 anonim válasza:
hol van boltjuk??? ugyan ez a bajom h nem akarom h a szüleim tudják, de boltba meg sehol semmi oO" pls írd meg, köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!