Szerintetek érdemes megvenni ezt a babakocsit? (link)
Ezt fogom tudni 2 éves koráig használni, van valakinek hasonló? (főként Bp-n használnánk, sok sétához, társasházban lakunk, de a földszinten tudom hagyni a kocsit. autónk van, kombi, de heti 1-2 x használnánk)
Én megtanultam csak bolygókerekeset érdemes venni.Nekem hasonló kocsim van de ha át van forditva a tolókar ahogy a képen is van akkor lehetetlen irányítani.Én is azt hittem ezt használom majd amíg szükség van babakocsira de most már tervezem,hogy a tavasszal lecserélem egy könnyebb kocsira.
Ja és tegnap kitörött a kereke még jó,hogy van rajta 2 év jótállás.
Nem értem mi a gond ezzel a babakocsival!Lelakott?Lestrapált?Én egyáltalán nem úgy látom!Igaz,nem a 2011-es trend alapján van gyártva,de téliesítve van,mózeskosár jár hozzá!
És gyereke válogatja,hogy szeretni fogja vagy sem!
Szerintem,ha Neked tetszik,nyugodtan vedd meg.Nekem is ilyen fajta van,fix kerekekkel.Nem hiszem,hogy akkora probléma,hogy nem bolygókerekes!
Az első gyerekem mindenfajta babakocsiban ordított.Nem is használtuk.
Ezért másodjára nem akartam sokat költeni rá,ilyesmit vettünk mi is.És első perctől kezdve imádja!
Brendon bababolt pedig nincs minden városban,nekünk sem érné meg az utazás költsége miatt odajárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!