Melyik babakocsit válasszuk?
Hello. Férjem és én nem tudunk választani melyik babakocsi lenne jobb a kicsinek. Légyszíves segítsetek választani:
1. [link]
2. [link]
szia!
Nekünk a második van raf pol fenix és csak jót tudok róla mondani pedig én nagyon finnyás vagyok.Egyszerűen mindent végignéztünk a párommal aki már kész szakértő lett a témában és ennél maradtunk mert az ára nagyon jó és a kocsi is szuper minden tekintetben.Az ára viszont nekünk kevesebb volt bár mi nem is innen rendeltük.Én hétfőn rendeltem meg péntekre itt is volt.
szia, én tapasztalatot nem tudok írni egyikről se, a 2.nak szebbek a színei, meg masszívabbnak tűnik a kereke, ill. nagyobbnak, kényelmesebbnek látszik a bébi hordozója. Ami talán negatívum lehet, hogy a hordozót, csak a tetőn lehet megfogni, ami később, ha nagyobb már a baba, kellemetlen lehet. De erről az tudna igazán véleményt mondani, akinek ilyenje van. A miénken rendesen fogantyú van és néha így is alig tudom levinni a kocsiba.
Amúgy szerintem mindkettő szuper kocsi.
Szia!
Én a másodikat választanám. Szerintem nekünk ilyen van, csak a régebbi változat (2 éve vettük). Nagyon meg vagyunk vele elégedve!!
Ha a kettő közül kell választani, akkor a második, masszívabb és sokkal-de sokkal szebb,mint az első.
Ahogy az utolsó írta, nekünk is Kunert Vip van, imádom, el nem cserélném semmiért, tágas, száp, masszív, vidéki útviszonyokra teljesen megfelelő. Nem bántam meg,hogy ezt választottam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!