Vennétek fekete babakocsit kisfiúnak? Többi lent!
"Nekem nagyon tetszik, vagány, divatos" ezt még megértem...
de!
nyáron is fog kelleni babakocsit használni és majd nagyon át fog melegedni . csak abba gondolj bele hogy ha fekete pólóban vagy kint a hőségben mennyivel több napot szív be mint a világos.
nem ajánlatos...
nem
nekem sötétkék volt és nyáron majd belesült a pici pedig nem vittem közvetlen napra (la is cseréltem egy világoskékre)
ja és hiába volt uv szűrős akkor is fakult
Ha te eldöntötted, akkor nem érdemes más véleményét kikérni. Teljesen igaza van az elsőnek, feketét sosem, hisz hiába nem mész vele a tűző napra, sétálni nyáron is mentek, süt a nap a fekete pedig szívja magába. Attól, mert nem gagyi még fekete marad. Én sem vennék. Mellesleg minden por, kosz meglátszik rajta, könnyen kifakul. És persze az sem utolsó szempont nálam, hogy a fekete nem épp babához való szín.
Lehet divatos, de nem feketében.
köszönöm a részletes kioktató választ a quinny buzz előnyeiről .
nem vennék sem fekete sem sötét színü babakocsit .
egy szintén quinny babakocsis anyuka.
NEM!!!
(ráadásul ez a babkocsi divat mánia is megőrjít. UV szűrő???hahah...másikon már kis motor is lesz és tolni se kell)
Mi ajándékba kaptunk egy fekete nagyon szuper Quinny babakocsit, kisfiam május végén született, szóval pont nyáron kezdtük használni, és semmi gond nem volt vele. Leheth kicsit kifakult, de nekem ez fel sem tűnt, míg nem írta vki...
Szóval már másfél éve használjuk (két nyarat szuperül kibírt, és nem volt benne melege a kisfiamnak) és én nagyon meg vagyok vele elégedve. Bár engem a színe nem is nagyon érdekelt, inkább az, hogy sportos, három- és nagykerekű, és nagyon kényelmes!
SZóval ha csak a szín miatt aggódsz, sztem nem érdemes. Pláne, ha tetszik is!
És a konkrét válasz a kérdésedre: vennék, naná!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!