Hogyan lehetne "fiúsítani" egy narancssárga babakocsit?
Szerintem ha a baba, aki benne van, fiús ruhákat visel, akkor felesleges a babakocsit is fiúsítani. (Feltételezem azért szeretnéd, hogy látszódjon, hogy kisfiad van?)
Az a baj, ha ráteszel bármilyen más anyagot, az nagyon furcsán fog kinézni, plusz félő, hogy le is potyog.
Egyetértek az elsővel, a narancssárga szerintem is uniszex szín, én láttam már fiú és lány babákat is ilyenekben, mindegyikhez illett, és nem lányt "vártam" felbukkanni, mikor megláttam először a színt.
Milyen típusú a kocsi? Ha linkelsz be képet, megnézzük, hátha jön vmi konkrét ötlet.
Szerintem is a narancs uniszex szín, bár fel lehet dobni kék játékokkal.Ma már a babákra adott ruha színe nem mérvadó a nemet illetően!
1, Csupa kékbe öltöztetett kisfiamat láttán a közértben megkérdezték, hogy milyen nemű.
2, Orvosnál fodros rózsaszín ruhácskás baba anyukájától kérdezték, hogy kisfiú? ( Azt hittem lehidalok mikor meghallottam!)
Jól van, pont ilyen válaszokat vártam, vagyis inkább reméltem :) Hogy unisex szín a narancs. Ilyen a kocsi meg a hordozó; most így nem is tűnik a sok szürke mellett olyan narancssárgának, de ha ki van nyitva a teteje, akkor azért az dominál. A hordozó napellenzője, ami nincs a képeken, az is csupa narancs.
Az egyik korábbi hozzászóló vagyok
Látva a képet, ennél uniszexebb nem is lehetne:)
Ne aggódj tovább, az erőltetett fiúsítgatással csak rontanál a helyzeten, és nem azt néznék, milyen nemű a baba, hanem hogy miért furcsa a kocsi:)
Utolsó vagyok,nézd meg így,szerintem tök fiús:))
Előbb már írtam neked (2 kis történetes)
Én teljesen máshogy képzeltem el amikor írtad, de ez szerintem is fiúsabb, mint lányos kocsi. Vagány kis krapekkal a belsejében még fiúsabb lesz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!