Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehetne "fiúsítani"...

Hogyan lehetne "fiúsítani" egy narancssárga babakocsit?

Figyelt kérdés
2011. okt. 24. 22:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. okt. 25. 10:38
 12/15 anonim ***** válasza:

A mienk ennél narancssárgább (egy Peg Perego), még sem gondolná senki, hogy kislányos. El se tudnám lánynak képzelni. Akitől kölcsön kaptuk, annak is kisfia van.

Egyébként nagyon tetszik a kocsi, amit linkeltél.

2011. okt. 25. 13:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem néztem meg a képet de esetleg barna /drapp takaróval, pelenkázótáskával.... :)))
2011. okt. 25. 15:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia! Első vagyok.

Barátnőméknek pont ilyen kocsija van. Kisfiuk van, plusz most várják a következő fiút. És szerintem is inkább fiús ez a színösszeállítás, minthogy lányos.

Azt elárulod amúgy, h miért tetted fel a kérdést? Lánynak nézik a fiadat? Vagy esetleg leszólta valaki a színét?

2011. okt. 26. 21:53
 15/15 A kérdező kommentje:

Még meg sem született a fiam :),de már csak napok kérdése. A lányomnak vettük még 2 éve a kocsit.

De oké, ezennel vissza is vonom a kérdést, TELJESEN MEGGYŐZTETEK!!!! :D Sziasztok!

2011. okt. 27. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!