Ha az ára is mindegy, és úgymond csak mutatóba lesz a sétálóutcán a kocsi és nem nézed a kényelmet, akkor végülis olyan mindegy ezek közül melyiket választod.
Tök műanyagnak tűnik, nem igazán praktikus (én pl. kicsinek találom a mózest így ránézésre), kereki nekem nem jönnek be egyiknek sem (egyrészt mert 3 kerekű az egyik, másrészt a többinek meg kicsi a kereke, és én sima úton is nagyobb hátsó kerekekkel szeretnék közlekedni).
Mi ilyet vettünk. Nem tudom kinek mi a véleménye róla, de szerintem szép is, a kerekei is egész jók, és árban is türhető.
Amit az utolsó linkelt, tényleg jónak tűnik.
Hogy márkánál maradjunk, a Cam Pulsart nézted már? Szerintem funkcionálisan jobb, mint amiket linkeltél, bár nincs rajta masni és rózsácska, de azért jó. :)
A kerekei mondjuk kinézetre elsőre furcsák, de a közlekedés szempontjából jók.
Mindegyik szép valóban, de tapasztalatom az (3 gyerekem van és számos babakocsin vagyunk túl) hogy nem lehet annyira jó az út M.o.n hogy az első és a harmadik jó legyen pici újszülöttnek. Ezek olyan "királyul" ráznak minden kicsi úthibán hogy ihaj. A színe meg nagyon csajos tényleg, de iszonyú hamar fog piszkolódni ez a nagyon világos rózsaszín.
Vegyél inkább egy új kollekciós Quinny Buzzt, abban is olyan szép lányos színek vannak:)
E három közül amit feltettél viszont a cortinát választanám a nagyobb kereke miatt.
Az a szegény Quinny Buzz is olyan ronda (nekem) :)
25hkm
Nem azért mondtam, hogy beleugassak. :) Csak hirtelen rákerestem, megnéztem minden változatát, és hát nem az a tipikus "szép" babakocsi. :) Mondjuk ettől még lehet h strapabíró és szuper. :)
25hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!