Aki 100kg felett esett teherbe, mennyit hízott terhessége alatt?
Jelenleg 95kiló vagyok. 101-el kezdtem.
Igyekszem odafigyelni, de egyébként nem hinném,hogy annyival nehezebb lesz leadnunk.
23+4hkm
127kg voltam amikor teherbe estem,8 hónapban 120kg.
115kg amikor kijöttem a kórházból:)
Persze, ha lesz második gyerek nem ennyivel szeretném kezdeni....
Szoptatásnál kell nagyon odafigyelni,mert mindenki tömni akar felesleges cukrokkal,szénhidráttal,amikor pont hogy neked és a babának is vitaminokra,természetes dolgokra van szükségetek.Zöldség-gyümi,teljes kiőrlésű gabonák stb.
Most hogy 8 hónapos a fiam, vele eszem naponta 5x és még lement 5kg.Nyilván nem gumicukrot,almás pitével (pedig hogy szeretem!) és nekem így egyszerűbb is fogynom.
Első baba: 112-vel kezdtem, 120-al mentem szülni, 107-el jöttem haza.
Második baba: 104-el kezdtem, 33 hetes vagyok, és eddig 9 kiló jött fel - de ez csak a pocakra (látványosan).
Kíváncsi leszek, mennyi lesz rajtam szülés után, de az biztos, hogy ha már nem szopik a második, akkor intenzív fogyókúra, mert a testzsír arányom szerint 76-82kg-nak kellene lennem (ezt mondjuk nem értem, de biztos ért hozzá aki mondta:D)
Első vagyok. Az orvos és a védönő szerint is tökéletes, hogy még semmit nem híztam, sőt tartom az elején leadott 5 kilómat. Hiába a 23ik hét vége felé vagyok. Tudod akin van felesleg annak elviekben nem kell "annyi" táplálékot magához vennie a baba miatt.Persze a legvégén már biztos hogy jönnek fel kilók. Addig is figyelek.
23hkm
Ügyesek vagytok lányok! :)
Én már így is 100 felett vagyok,de amilyen alkat vagyok,szerintem én nem leszek ilyen szerencsés!
Mondjuk nem számít,csak egészséges legyen a kis csöppség!
a pehelysúlyú vagyok:)(százhuszon...)
Az én dokim kifejezetten büszke volt rám,sőt a védőnőm is.Tény hogy jobban oda kell figyelni, főleg a terhességi cukorbetegségre.Nekem szerencsém volt, bár az utolsó hónapban már nem, így akkor oda kellett figyelnem a szénhidrátokra is hogy szerencsésen megússzuk mindketten, épp a határon voltam hogy inzulinozni majdnem inzulinra tettek.
A baba elveszi magának a szervezetedből azt amire szüksége van, egy teltebb nőnél pedig van miből ezért nem probléma a súlyvesztés, normális kereteken belül persze!
Én a terhességem alatt tanultam meg azt hogy igenis van önuralmam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!