Kinek hogy alakult a terhessége Misses ab után? Könnyen sikerült utána teherbe esni?
Szia,
Fel a fejjel..Tudom nehéz,mert velem is ez történt.Persze magamat okoltam és csodálkozom,hogy a férjem velem maradt.Mindenbe belekötöttem még abba is,hogy szeret-e...szóval kibírhatatlan voltam.Így utólag belátom nagyon önző dolog volt részemről,mert arra is kellett volna gondolnom,hogy őt is mélyen érinti...Sajna az első baba nem sikerült....(Nem tudni mi történt).,de pár hónap múlva megint terhes lettem.Azóta van egy kislányom és most várom a második babát.Persze ilyenkor bárki bármit mond te akkor is csalódott leszel...A lényeg,hogy gondolj arra nem te vagy az első,sem az utolsó...sajnos:-( akivel ez megtörtént és ez nem azt jelenti,hogy nem leszel még terhes.Azt hiszem a 6 hét után már bátran próbálkozhattok és meglátod most sikerülni fog!Nagyon szorítok és ne izgulj!Minden rendben lesz!
Szia!
Sajnos az elsö terhességek most már döntö többsége igy végzödik, van aki észre sem veszi hogy elvetélt. Nekem épp egy éve ment el a baba a 8. héten, nagyon ki voltunk borulva mindketten. A doki azt mondta várjunk 3 hónapot. De az abortusz után nem állt vissza a vérzésem, ezért 4 hónapot vártunk és egyböl sikerult, most a 34. hétben vagyok és a tavalyi történés már csak egy rossz emlék. Biztos, hogy nektek is menni fog, csak ne ragaszkodjatok görcsösen a dologhoz. Tudom, hogy most nagyon nehéz,de kitartás és csak pozitívan gondolkozzatok, még ha ez nagyon nehéz is! Kívánom, hogy egy év múlva legyél a helyemben és Te bátoríts majd valakit a terhességed vége felé. Sok sikert!
Nekem 2 hónapot kellett utánna várni, rögtön sikerült, minden rendben volt.
Sok sikert. 40 hetes kismama.
Szia!
Sajnálom a történteket.Nekem tavaly júniusban volt Missed AB-m,szintén első baba lett volna.A műtéttől ne félj,persze könnyű ezt írni.15perc alatt készen is leszel,erősnek kell lenned!!!Nem lesz semmi baj!!!Mi 4 mensit vártunk meg,és utána rögtön az első próbálkozás után teherbe estem.Holnap töltöm a 28. hetet.Neked is sikerülni fog a következő babapróba.Sok sikert és minden jót kívánok!!
Szia! Nagyon sajnálom, hogy ezen kell átmenned:( Nekem november végén volt, szintén az 1. terhességem ért ilyen szomorú véget:( Nekünk 1 mensit kellett megvárni és próbálkozhattunk újra, és sikerült is elsőre:) Azóta 21 hetes vagyok, eddig minden rendben (kopp-kopp-kopp) és remélem így is marad. Szerintem nekem az is segített, hogy alaposan utánajártam, hogy a műtét után mivel tudom még jobban segíteni a gyógyulásomat. Gondolok itt vitaminokra, teákra... Ettem, ittam minden gyógyító dolgot, és ha csak az ezekbe vetett hit is, de (szerintem) ez is segített helyre jönni.
Mielőbbi (testi, lelki) gyógyulást, babásodást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!