Szerintetek tényleg igaz, hogy másképp hízik a nő akkor is ha fiút vár és akkor is ha lányt? Igaz, hogy a lányos anyukák jobban híznak?
ez a te önuralmadtól, tudatosságodtól és a génektől függ.
Nem a gyerek nemétől
kislányommal 7kg-t híztam (64ről 71re), kisfiammal 11kg-t (60ról 71re). kisfiammal a pocakom volt nagyon nagy, míg a popsi, combok nem változtak. kislányommal a pocak kicsi és szélesedtem, fenékre is híztam.
de ez mindenkinél más. :)
Nálam igaz:)
Igaz, nem sokkal, de a fiammal összesen híztam 9 kg-t, most meg a 33. hétig híztam ugyanennyit. Pedig nem eszek máshogy, nem eszek többet, és a mozgás is ugyanannyi maradt. Viszont a hasam már most nagyobb, mint amikor a fiammal szülni mentem, és még 7 hetem van:)
Anyukám velem 21kg-t hízott, amiből szüléskor lement 14kg, és még 6 a szülés utáni két hétben. Nagyon vizesedett:) Én ugyan 21-et biztos nem fogok hízni, de egyértelműen nagyobb a hasam és a súlyom is, mint az első babával:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!