Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség? Abortusz, spirál?

Mizuzizu92 kérdése:

Segítség? Abortusz, spirál?

Figyelt kérdés

A barátném most tölti be a 18-at kb 2.5 hónapja veszítette el a kis babáját.

Most megint terhes , de nem akarja megtartani de a párja háta mögött szeretné csinálni,mert a srác erőszakoskodik h gyereket akar.

A barátném nem nagyon teheti meg a gyerek vállalást fel sincs készülve , ajánlottam h kérdezze meg a spirált , úgy lehet hogy nem szült még?

Mennyibe kerül kb?

2012. jún. 9. 14:01
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:

én boldog vagyok mindenkinek más a gondolkodása , nekem ez igy pont jó megbánni meg csak az bánja meg aki bele lett hajszolva valamijen szinten vagy felelőtlen.

De én nem drogozok nem iszom nem dohányzom , van biztos párkapcsolatom és a párom nem hajszolt bele a várandóságba és ez itt a téma

Nyilván nem aggodék a barátnőmé ha neki is hasonló helyzete lenne .

2012. jún. 11. 18:27
 42/42 A kérdező kommentje:

Egyébként 20 évesen már igencsak nagy korú vagyok hogy eldönthessem , mire vagyok felkészülve de egy 17 éves lány nem.

Se sulija nincs bulizik, piál füvezik,nincs stabil kapcsolata .

De ma átjött a barátnöm , és nagyon csúnyán összevesztek mert megmutattam hogy a srác miket írogat róla nekem , reménykedem hogy nem fog vele kibékülni , sikerült nyomást gyakoroljak a barátnöm re.

2012. jún. 11. 18:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!