Segítség? Abortusz, spirál?
A barátném most tölti be a 18-at kb 2.5 hónapja veszítette el a kis babáját.
Most megint terhes , de nem akarja megtartani de a párja háta mögött szeretné csinálni,mert a srác erőszakoskodik h gyereket akar.
A barátném nem nagyon teheti meg a gyerek vállalást fel sincs készülve , ajánlottam h kérdezze meg a spirált , úgy lehet hogy nem szült még?
Mennyibe kerül kb?
Szerintem jól teszed, amit leírtál!
Próbálj meg segíteni rajta, lehet, hogy ha te sem lennél mellette, senki nem próbálná józan gondolkodásra bírni. Kitartást hozzá!
De tényleg mindig tartsd szem előtt, hogy számodra első a te babád egészsége!
Hát köszönöm igyekszem de attól félek hogy egyszer itt fog kopogtatni a rendőrség , hogy keresik.
Abban sem hallgat rám hogy ha terhes ne füvezzen , méd a barátjára se.
És szerintem ezért lenne jobb neki az ab , meg én nem hagyom cserbe mint ö engem akkor is kísérgettem ö visszavonatozott a kollégiumba engem meg otthagyott az állomáson terhesen és oltári napszúrást kaptam , és persze meg se kérdezte hogy vagyok. mindegy nem is ez a lényeg de nem tudom hogy vejek bele egy kicsi észt már régóta megy ez és már nem tudom mit csináljak.
Sziasztok hát ha nem változik akármilyen szemét embernek fognak mondani , de ha nem változik meg hamar lemondok róla.
A párom legjobb barátjának is megmondtam , ha iszik és ugy akar a babám közelébe jönni , kihajítom innen és nem jöhet ide többet .
Ez volt a terhességem elején , most volt falunap itt és összefutottunk vele és totál józan volt ,és kivételesen nem öt akarták megverni egy csomóan hanem ö mesélte hogy valami részeg emberkét leütöttek , közöltem vele hogy látod látod .
Szóval fontosak vagyunk neki mind 3-an igy megváltozott a csajszim meg többszöri kérés többszöri segítség ellenére se .
be Tellt a pohár mert épp beszéltem a párjával és közölte h ez lesz a 2. abortusza mert az előző barátjától már terhes lett .
Pletykákból halottam rákérdeztem még fél évvel ezelőtt azt monta jaj de iza tudod h elmondanám ha lett volna .
nah ilyet
hát én a párommal 6 éve együtt lakok van munkám iskolám közös házunk és 20 éves vagyok van kocsim meg jogsim amiért én dolgoztam , és az a hejzet hogy 20 éves fejemre terhes vagyok és lassan meg is érkezik, hozzá tenném első pasi az életemben , 9 éve ugyan ott dolgozik.
Szoval ö az egyetlen akivel életembe lefeküdtem.
De hála istennek úgy néz ki hogy ma szakítottak , szolval most lehet rám is dobálózni hogy mit magyarázok , a barátnőm röl de az én helyzetem teljesen más . 2 éve van munkám
nem vetettem el még gyereket odafigyeltem a fogamzás gátlásra ez a párommal közös döntés volt .
Hogy fiatal szülök legyünk , de én ne tini szülő legyek és vagy ne friss 18 évesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!