Segítség? Abortusz, spirál?
A barátném most tölti be a 18-at kb 2.5 hónapja veszítette el a kis babáját.
Most megint terhes , de nem akarja megtartani de a párja háta mögött szeretné csinálni,mert a srác erőszakoskodik h gyereket akar.
A barátném nem nagyon teheti meg a gyerek vállalást fel sincs készülve , ajánlottam h kérdezze meg a spirált , úgy lehet hogy nem szült még?
Mennyibe kerül kb?
Nem értem a kérdést. 2.5 hónapja veszítette el a babát, most meg nem akarja a következőt. Talán az az első baba sem "magától ment el" ?
Aki még nem szült, annak nem tesznek fel spirált, úgy tudom.
hát akkor is állítólag véletlen esett teherbe , vele voltam mikor az orvos közölte vele.
A srác akar nagyon gyereket de a bnöm még nincs 18 éves durva.
Nem akarja, nincs felkészülve, de azért már kétszer is sikerült teherbe esnie? Talán ha védekezne, nem lenne ilyen problémája. A barátja meg nem semmi felelőtlen alak lehet, hogy egy kamasz lányra, aki még maga is gyerek ráerőltetne egy kisbabát. Én a barátnőd helyében azt a srácot már rég elhagytam volna.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, az abortusz az egyetlen megoldás. Ilyenkor sírni tudnék, amikor ezt hallom, hogy ennyire felelőtlen emberek vannak :(
Ó, hát ez remek, kétszer sikerült véletlenül (?) teherbe esnie, majd utána rájönni, hogy nem szeretne gyermeket, ezek után spirállal szeretne védekezni, amely mellett azért viszonylag gyakran csúszik be baba.
Ajánlanám az érettebb gondolkodást, a barátjával való elbeszélgetést, illetve azt, hogy kicsit töprengjen el...
(Félre ne érts, nem vagyok egy nagy abortuszellenes, na de kétszer egymás után?! Vagy hogy történt ez, 2 hónapja missed ab. volt, és most meg nem akar már gyereket, vagy mi?)
azért írtam úgy hogy abortusz vessző spirál , és értelmesen leírtam részletesen hogy mi a probléma.
Én tisztában vagyok ezekkel , csak nem tudtam h úgy helyeznek e fel spirált hogy nem szült még , direkt azért hogy elkerülje a terhességet.
Egyébként nem értem az nem, fog változtatni azon hogy jobban védekezzen ha nekem írod ezt le .
köszönöm a válaszokat :)
Hát az előző baba ugy csúszott be hogy nem védekeztek de összeveszett a párjával és elveszítette a babát.
A 2.-at direkt csinálta a srác.
Én kérdezem hogy lehet e spirált, hogy a barátja ne tudja meg h védekezik.
"A 2.-at direkt csinálta a srác. "
Mi van???Most ez komoly??Ha még direkt bele is élvezett létezik a 72 órás tabletta!!!Arról sem kell tudni a pasinak, és sokkal jobb mint most megint vákummal kiszedni azt a szegény gyereket, aki mellesleg semmiről nem tehet!!Úristen, de dühítő az a butaság ami a mai fiataloknál van komolyan mondom!!!Pedig én sem vagyok valami öreg 24 évesen.
Egyébként meg ha elmegy nőgyógyászhoz, és irat fel fogamzásgátlót akkor azt sem tudja meg a pasija, ha csak nem tolja az arcába a pirulákat.
Megint megöl egy ártatlan lényt, azért mert fiatal és szerelmes!!Gratulálok.
Egyébként a szülők mit szólnak???Tőlem kapna rendesen...de gondolom azért sikerül ezeket összehoznia, mert hiányzik a neveltetés belőle!
Ne haragudjatok, de nagyon felhúztam magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!