Segítség? Abortusz, spirál?
A barátném most tölti be a 18-at kb 2.5 hónapja veszítette el a kis babáját.
Most megint terhes , de nem akarja megtartani de a párja háta mögött szeretné csinálni,mert a srác erőszakoskodik h gyereket akar.
A barátném nem nagyon teheti meg a gyerek vállalást fel sincs készülve , ajánlottam h kérdezze meg a spirált , úgy lehet hogy nem szült még?
Mennyibe kerül kb?
jó hát sajnos én ezzel nem tudok mit kezdeni , már írtam ha nekem írjatok semmi nem fog változni .
És ha azt mondom hogy nincs pénze azt nem viccből mondom , egyébként gondolkozz a barátnőm meg szeretem , de amilyen felelőtlen én ajánlom neki .
Nem de ha mindenki azt írja h védekezzenek , attól még nem fognak természetesen , azért írtam a kérdést mert porbálok ,beszélni a fejével és azért írtam h nemfog változni semmi mert tegnap rájöttem.
Hogy akármit mondok neki elégfelnőttnek érzi magát hogy tudja mit kell tenni.
Ami nekem kicsit rosszul esik hogy kicsit sem hajlik a véleményemre , mert 30 hetes terhesen kísérgetni az orvoshoz ilyen melegben . Sajnos akármit mondok neki , tojik rá :(
Most tényleg nem szeretnék kötözködni, de az abortuszra ki ad neki pénzt?Az se 2 forint ám!!!Most ezt eljátsszák 2 havonta akkor már tablettát is szedhetne.SŐT!!!Az egészségéről nem is beszélve..
Na mindegy.
Ha nem tudsz rá hatni, akkor meg mindegy is.Ha ő felnőtt akkor így járt.Majd akkor lesz rád szüksége ha össze dől körülötte a világ, és rá jön hogy mekkora hülye..na akkor legyél mellette...most ezek szerint felesleg.Ja és legyen bármilyen jó barátom..én aztán 30 hetesen nem futkosnék vele!!Pihengess, hidd el szükséged van rá!!
Igen csak nem akartam cserben hagyni , hogy kiad neki erre pénz fogalmam nincs.
Lehet hogy a kereszt anyja, ha a párom megtudja ezt elfogja küldeni a francba.
De én ugy érzem hogy nem lennék igazi barátnő ha nem lennék mellette.
És abban is biztos vagyok hogy nem fogja engedni a kisbabám közelébe míg be nem nő a feje lágya.
Mondjuk én is korán leszek anyuka 20 évesen de 6 éve együtt lakok a párommal , leraktam a sulit mellette van lassan 2 éve munkahelyem.
De úgy néz ki hogy öt a suliból is kirúgjak pedig már csak 1 éve van hátra.
Hát ö nem roma de a gyerek igen, és igen velük nőtt fel de nem adom még fel hogy észt verjek belé. De már mondtam neki hogy ha nem változik akkor nincs helye mellettem mert nem szeretném hogy a leendő kisbabám ezt lássa.
Kedden találkozok vele hogy el kísérjem , a nögyogyhoz és beszélek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!