Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség? Abortusz, spirál?

Mizuzizu92 kérdése:

Segítség? Abortusz, spirál?

Figyelt kérdés

A barátném most tölti be a 18-at kb 2.5 hónapja veszítette el a kis babáját.

Most megint terhes , de nem akarja megtartani de a párja háta mögött szeretné csinálni,mert a srác erőszakoskodik h gyereket akar.

A barátném nem nagyon teheti meg a gyerek vállalást fel sincs készülve , ajánlottam h kérdezze meg a spirált , úgy lehet hogy nem szült még?

Mennyibe kerül kb?

2012. jún. 9. 14:01
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

El hihetitek hogy van jobb dolgom mint a hőségbe 30 hetes terhesen kísérgessem.

Az lehet hogy ott vannak a tabletták de nem szedné rendesen és pénze sincs rá.

A szülei minősítését meg kérlek hagyjátok el , mert az apja kiskorában meghalt az anyukája idős és pár szívrohamon túlesett.

Én agyon vágnám mind 2 , de milyen barátnő lennék ha cserben hagynám , egyébként írtam hogy az elsőt nem elvetette .

Egyébként én is dühös vagyok rá mert , más ember meg azért van padlón mert próbálkozik , de nem jön össze a baba.

Bocsánat az össze vissza írásért de én is mérges vagyok .

2012. jún. 9. 15:01
 12/42 anonim ***** válasza:
a spirállal tényleg az a baj, hogy nagyon gyakran teherbe lehet esni mellette. Ha elmentek megint nőgyógyászhoz meg lehet kérdezni, miket tud javasolni, egy gyógyszertárban pedig megkérdezhetitek mennyibe kerülnek a tabletták. Van amelyik nem olyan vészesen drága.
2012. jún. 9. 15:08
 13/42 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó ment a zöld kéz, szolok neki hogy kérdezze meg az orvost .

Csak az a baj hogy a saját feje után megy , és nem hallgat rám hiába magyarázok neki bármit is.

2012. jún. 9. 15:14
 14/42 anonim ***** válasza:
Lehet injekcióval védekezni. Havonta, vagy 3 havonta kell a nőgyógyásszal beadatni. Nem tudom mennyibe kerül, de nem drágább mint a gyógyszer, és ezt nem felejti el az ember bevenni.
2012. jún. 9. 15:18
 15/42 A kérdező kommentje:

[link]

ezt találtam 3-om azt írja a leírásban h 3-om havonta . köszönöm szülés után lehet megkérdezem én is az orvostól.

2012. jún. 9. 15:31
 16/42 anonim ***** válasza:
A MiniGold nevű spirált felrakják fiataloknak is, akik még nem szültek. Nekem nem lehet hormonokat szedni, a latexre érzékeny vagyok, így én voltam anno a terhességem előtt nődokinál,hogy mik a lehetőségek... Azt mondta ezt a spirált felrakhatják! De szerintem a 3 havonta beadandó injekció is jó lenne a barátnődnek, sőt talán a legjobb megoldás! :)
2012. jún. 9. 16:25
 17/42 A kérdező kommentje:
nah köszönöm szépen akkor mégis csak lehet :D
2012. jún. 9. 16:45
 18/42 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy beleugatok, de a Depo-povera injekciót én nem ajánlom egyáltalán- Olyan mellékhatásai vannak, hogy csak na. Én beadattam magamnak a második szülésem után, de nagyon megbántam. Sajna 3 havi adagot beléd fecskendeznek, és ha nem válik be, sem tudod magadból kiszedni, csak ha lejár a 3 hónap.

Olvassatok utána....

27hkm

2012. jún. 9. 17:51
 19/42 A kérdező kommentje:

jajj hát azért írtam ki a kérdést, h aki akar válaszol nincs itt bele ugatás :D

olvastam köszönöm hát nem tudom mindennek vannak rossz mellékhatásai .

2012. jún. 9. 18:51
 20/42 anonim ***** válasza:
Már meg ne haragudj,de ez a sok rossz kifogás nevetséges.Nincs pénze...A fog gátló 6ezer 3hónapra,na ne szórakozz már,hogy nincs neki rá havi 2ezre.Majd buli helyett szépen védekezzen.Az,hogy nincs apja,az anyja meg öreg és beteg,ez megint csak nem mentség arra,hogy felelőtlen a lány.Injekciót nem ajánlják,csak olyannak,aki már szült,mert elvékonyítja a méhnyálkahártyát vagy mit.Még mindig a gyógyszer a legjobb megoldás.És nem szedné rendesen?!Ez megint csak arra utal milyen felelőtlen is.Nem semmi hová fajul ez a világ.Hát nekem ez sok,pedig csak 21 vagyok...
2012. jún. 10. 06:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!