Segítség? Abortusz, spirál?
A barátném most tölti be a 18-at kb 2.5 hónapja veszítette el a kis babáját.
Most megint terhes , de nem akarja megtartani de a párja háta mögött szeretné csinálni,mert a srác erőszakoskodik h gyereket akar.
A barátném nem nagyon teheti meg a gyerek vállalást fel sincs készülve , ajánlottam h kérdezze meg a spirált , úgy lehet hogy nem szült még?
Mennyibe kerül kb?
El hihetitek hogy van jobb dolgom mint a hőségbe 30 hetes terhesen kísérgessem.
Az lehet hogy ott vannak a tabletták de nem szedné rendesen és pénze sincs rá.
A szülei minősítését meg kérlek hagyjátok el , mert az apja kiskorában meghalt az anyukája idős és pár szívrohamon túlesett.
Én agyon vágnám mind 2 , de milyen barátnő lennék ha cserben hagynám , egyébként írtam hogy az elsőt nem elvetette .
Egyébként én is dühös vagyok rá mert , más ember meg azért van padlón mert próbálkozik , de nem jön össze a baba.
Bocsánat az össze vissza írásért de én is mérges vagyok .
Kedves utolsó ment a zöld kéz, szolok neki hogy kérdezze meg az orvost .
Csak az a baj hogy a saját feje után megy , és nem hallgat rám hiába magyarázok neki bármit is.
ezt találtam 3-om azt írja a leírásban h 3-om havonta . köszönöm szülés után lehet megkérdezem én is az orvostól.
Bocs, hogy beleugatok, de a Depo-povera injekciót én nem ajánlom egyáltalán- Olyan mellékhatásai vannak, hogy csak na. Én beadattam magamnak a második szülésem után, de nagyon megbántam. Sajna 3 havi adagot beléd fecskendeznek, és ha nem válik be, sem tudod magadból kiszedni, csak ha lejár a 3 hónap.
Olvassatok utána....
27hkm
jajj hát azért írtam ki a kérdést, h aki akar válaszol nincs itt bele ugatás :D
olvastam köszönöm hát nem tudom mindennek vannak rossz mellékhatásai .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!