Magzatvíz vétel! Elfogadtam! Dawn kórra a kockázatom 1:20-hoz. Szerintetek jól tettem?
Nos a korom nem befolyásolhatja, hogy a pici Dawn-kóros legyen mert 20 éves vagyok és mégis 1:20-hoz aránylik ennek kockázata. Ma voltam UH-n + Genetikai tanácsadáson és mivel ez az arány nagyon rossz így belementem a magzatvízvételbe most kell majd mennem június 11-én. Az UH szerint a baba szépen fejlődik és rendellenesség nincs.
BPD: 37mm
Thorax AP: 40 mm
Femur: 25 mm
szerintetek jól tettem, hogy belementem a magzatvízvételbe?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Szerintem nagyon jól tetted!Nekünk most született downos baba az ismeretségi körünkben.12 hetest nem csináltattak,de az afp-je nem mutatott semmit...
De a tiéddel és a másik babával minden rendben van!!!
Sziasztok! A másik kismama vagyok, aki a kérdezővel egy napon voltam genetikán, meg a szúráson is. (Utólag kiderítettük, hogy láttuk is egymást, csak nem tudtunk róla:) ) Szóval, velünk is minden rendben, nem hívtak engem sem. Azóta voltam a genekikai uh-on, meg egy 4d-sen is, sehol nem találtak eltérést :) Nekem azt mondta egyébként a doktornő hogy 2,5 hétig tenyésztik a sejteket, utána vizsgálják.. De már azon is túl vagyunk. Ma péntek van, hétfőn pedig elvileg már a 3. hét is letelik. Nagyon bízom benne hogy már megcsinálták az elemzést és mindent rendben találtak.
Jövőhéten ha érdeklődöm telefonon, szerintetek mondanak valamit?
Én is köszönöm szépen hogy gondoltok ránk, nagyon jól esik. Remélem jó véget ér a történet! ...
Én is meg fogom írni, mi lett! Sziasztok
Köszönjük mindenkinek!
Ó igen. Hétfőn lesz a 3. hete jajj még nekem sem szóltak telefonon. :) Hálaistennek. Mindenesetre 10-én mindkettőnknek kiderül minden. :) Én amúgy hétfőn megyek sima UH-ra, majd rákérdezek lát e már valamit a nemével kapcsolatban, aztán majd kivi leszek ugyan az lesz e az eredményekből is. :)
Kitartást minden hasonló cipőben járó kismamának és boldog babavárást!! :)
Sziasztok! A másik vagyok, aki a kérdezővel egy cipőben járt.. Jó hírem van! Csütörtökön voltam az eredményért, és minden rendben!
Azt mondták 99,9% hogy kisfiú, de az hogy nem Down-kóros, az 100% !!! :):)
Persze mindezt kb. 3 óra várakozás után. Egy órát vártam az uh.-ra, mikor ez megvolt, kb 2 órát arra, hogy szólítsanak a genetikai tanácsadóba. Nem is értem, miért nem postán küldik ki az eredményt, de ez mind nem is számít. A lényeg, hogy jól végződött a történet.
Kedves kérdező, veletek is minden rendben lesz!!! Azért írj még! Mindenkinek köszönöm a drukkolást!!! Sziasztok :) Puszi!
Örülök, hogy minden rendben van! :)
Sok boldogságok a kissráchoz!! :P
Én kedden megyek, de mivel nem értesítettek előbb tuti, hogy semmi baj nem lesz! :)
Majd írni fogok! :)
Sziasztok!
Ma mi is megtudtuk az eredményeket. :)
A babócánk 100% hogy nem down-kóros, és kiderült, hogy kislány! :) Mindenkinek nagyon köszönöm az érdeklődését! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!