Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatvíz vétel! Elfogadtam!...

Magzatvíz vétel! Elfogadtam! Dawn kórra a kockázatom 1:20-hoz. Szerintetek jól tettem?

Figyelt kérdés

Nos a korom nem befolyásolhatja, hogy a pici Dawn-kóros legyen mert 20 éves vagyok és mégis 1:20-hoz aránylik ennek kockázata. Ma voltam UH-n + Genetikai tanácsadáson és mivel ez az arány nagyon rossz így belementem a magzatvízvételbe most kell majd mennem június 11-én. Az UH szerint a baba szépen fejlődik és rendellenesség nincs.

BPD: 37mm

Thorax AP: 40 mm

Femur: 25 mm

szerintetek jól tettem, hogy belementem a magzatvízvételbe?

Köszönöm a válaszokat előre is!

2012. jún. 7. 18:58
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
Szia! Mi is ma voltunk Debrecenben genetikán, lehet hogy láttuk is egymást. Nekem 1:58 lett a 21-es triszómiára a kockázat. Uh-n nálunk is mindent rendben találtak, de én is elfogadtam az amniocentézist. Hétfőn csinálják.... Hát most nem tudok én sem sajnos ettől jobb megoldást.. Terhességi korod mennyi? Nekem mai uh. alapján 18+1. Drukkolok mindkettőnknek...!!!
2012. jún. 7. 22:17
 22/54 anonim válasza:
jól tetted, én is el fogok menni
2012. jún. 8. 08:15
 23/54 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben én is mennék! Jól döntöttél, és majd tényleg írd meg az eredményedet! Drukkolunk a jó eredményért -a másik debreceni kismaminak is!!
2012. jún. 8. 14:18
 24/54 anonim ***** válasza:
Igen,jól tetted remélem jó lesz az eredmény!
2012. jún. 8. 14:38
 25/54 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenki jó kívánságait és megígérem megfogom írni az eredményt!

A 20. debreceni kismamának: Én is 18+1 napos voltam tegnap és én is hétfőn fogok menni, ha minden igaz, de lehet felhívom őket, hogy inkább kedden mert akkor eltud jönni velem a párom is. :\ Mikorra vagy kiírva? én november 7. :) nagyon drukkolok neked, hogy jók legyenek az eredmények és remélem személyesen is találkozhatunk majd. Reméljük a szülőosztályon is! ;)

2012. jún. 8. 19:45
 26/54 anonim ***** válasza:

Szia a tegnapi 22:17-es vagyok. Sajnos velem nem tud eljönni a férjem, mert pont el kellett utaznia egy hétre, ma reggel... Majd anyukám kísér el.

Neked mik voltak az értékeid?

Nekem Afp:0,59 Hcg:2,12 Sp1:1,44 azt a hármat nézik a 21-es triszómiánál, ma mondta nekem telefonon egy fickó a genetikai laborban, és mindegyik normálértékének kb. 1-nek kellene lenni. Ezt direkt megkérdeztem, mert sehol sem találtam.

Én is akkorra vagyok kiírva. Te hogy viseled? Én teljesen kivagyok sajna... :(

2012. jún. 8. 20:15
 27/54 A kérdező kommentje:

Szia megint!

Nekem az afp: 0.09, hcg: 1.01, sp1: 1.22, papp-a: 1.08 lett. A terhességet magát már jól viselem az elején voltak nagy problémáim a folyamatos hányással. Most meg jönnek ezek a problémák a picivel. Most nagyon félek, de remélem ezután már csak jó jöhet! Te hogy vagy?

2012. jún. 8. 20:26
 28/54 anonim ***** válasza:

Neked mikor vették le a vért az afp-hez? nekem május 24.-én.

Nekem egyébként nincs semmi bajom, és nem is nagyon volt eddig sem. Csak a hcg miatt vagyok betojva, mert állítólag down-os terhességeknél kb 2-szerese a normál értéknek, nálam ez pont teljesül :(

2012. jún. 8. 21:30
 29/54 A kérdező kommentje:
Nekem 25.én vették le, de nekem is azt mondták, hogy 24-25-e amelyiket jónak látom. Igen erről én is olvastam, hogy ha sok akkor az sem jó. Nekem a nagyon alacsony afp utal a dawn-korra. :(
2012. jún. 9. 12:38
 30/54 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Neked mit mondtak hány órára menj 11.-én reggel? Vagy végül a keddet választottad? Nekem azt hiszem fél 10,-10-re, és kopogja be az ajtón. Ha jól emlékszem de már nem vagyok benne biztos...Eléggé parázok. Te hogy vagy? :S
2012. jún. 10. 15:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!