Magzatvíz vétel! Elfogadtam! Dawn kórra a kockázatom 1:20-hoz. Szerintetek jól tettem?
Nos a korom nem befolyásolhatja, hogy a pici Dawn-kóros legyen mert 20 éves vagyok és mégis 1:20-hoz aránylik ennek kockázata. Ma voltam UH-n + Genetikai tanácsadáson és mivel ez az arány nagyon rossz így belementem a magzatvízvételbe most kell majd mennem június 11-én. Az UH szerint a baba szépen fejlődik és rendellenesség nincs.
BPD: 37mm
Thorax AP: 40 mm
Femur: 25 mm
szerintetek jól tettem, hogy belementem a magzatvízvételbe?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Nagyon szépen köszönöm mindenki jó kívánságait és megígérem megfogom írni az eredményt!
A 20. debreceni kismamának: Én is 18+1 napos voltam tegnap és én is hétfőn fogok menni, ha minden igaz, de lehet felhívom őket, hogy inkább kedden mert akkor eltud jönni velem a párom is. :\ Mikorra vagy kiírva? én november 7. :) nagyon drukkolok neked, hogy jók legyenek az eredmények és remélem személyesen is találkozhatunk majd. Reméljük a szülőosztályon is! ;)
Szia a tegnapi 22:17-es vagyok. Sajnos velem nem tud eljönni a férjem, mert pont el kellett utaznia egy hétre, ma reggel... Majd anyukám kísér el.
Neked mik voltak az értékeid?
Nekem Afp:0,59 Hcg:2,12 Sp1:1,44 azt a hármat nézik a 21-es triszómiánál, ma mondta nekem telefonon egy fickó a genetikai laborban, és mindegyik normálértékének kb. 1-nek kellene lenni. Ezt direkt megkérdeztem, mert sehol sem találtam.
Én is akkorra vagyok kiírva. Te hogy viseled? Én teljesen kivagyok sajna... :(
Szia megint!
Nekem az afp: 0.09, hcg: 1.01, sp1: 1.22, papp-a: 1.08 lett. A terhességet magát már jól viselem az elején voltak nagy problémáim a folyamatos hányással. Most meg jönnek ezek a problémák a picivel. Most nagyon félek, de remélem ezután már csak jó jöhet! Te hogy vagy?
Neked mikor vették le a vért az afp-hez? nekem május 24.-én.
Nekem egyébként nincs semmi bajom, és nem is nagyon volt eddig sem. Csak a hcg miatt vagyok betojva, mert állítólag down-os terhességeknél kb 2-szerese a normál értéknek, nálam ez pont teljesül :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!