Magzatvíz vétel! Elfogadtam! Dawn kórra a kockázatom
1:20-hoz. Szerintetek jól tettem?
Figyelt kérdés
Nos a korom nem befolyásolhatja, hogy a pici Dawn-kóros legyen mert 20 éves vagyok és mégis 1:20-hoz aránylik ennek kockázata. Ma voltam UH-n + Genetikai tanácsadáson és mivel ez az arány nagyon rossz így belementem a magzatvízvételbe most kell majd mennem június 11-én. Az UH szerint a baba szépen fejlődik és rendellenesség nincs.
BPD: 37mm
Thorax AP: 40 mm
Femur: 25 mm
szerintetek jól tettem, hogy belementem a magzatvízvételbe?
5 hós fiúcska anyuja köszönöm szépen meg fogom írni. :)
A Pesti kórházat pedig nem tudom kivitelezni mert Debreceni vagyok és elvileg itt a Klinika is jó, bár még rosszat nem mondtak tehát biztatnak, hogy még mindig lehet egészséges a baba, de elég bizonytalan vagyok. :(
2012. jún. 7. 20:30
12/54 anonim válasza:
Én ehhez csak annyit tudok hozzátenni, hogy szívből drukkolok Neked és imádkozom értetek, hogy minden rendben legyen!
2012. jún. 7. 20:42
13/54 A kérdező kommentje:
4 hós* :$ bocsánatot kérek!!! :)
2012. jún. 7. 20:43
14/54 anonim válasza:
Semmi baj :)) Én is nagyon drukkolok Nektek, és várom az eredményt! ;)
15/54 A kérdező kommentje:
utolsó kommentre.
Nagyon szépen köszönöm rendes vagy!!!
16/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Mindenképpen megfogom írni az eredményt!! :)
2012. jún. 7. 20:44
17/54 anonim válasza:
Nagyon jól döntöttél! Szurkolok!!! Ja én is debreceni vagyok:)
2012. jún. 7. 20:54
18/54 anonim válasza:
Szia. Szerintem jó,hogy megnézeted! Én csak így ismeretlenül kívánom, hogy semmi baj ne legyen!!! Szorítok és várom a jó híreket! 31 hkm..
2012. jún. 7. 21:06
19/54 anonim válasza:
Szia!!Én is csatlakozok az előttem szólókhoz:Mindenképpen jól tetted,hogy belementél a vizsgálatba,hidd el,végig idegeskednéd a hátra lévő időt,amíg meg nem születik a pici.Az Uh alapján semmilyen rendellenességre nincsen gyanú,a vérvétel pedig nem túl megbízható,tehát a magzatvíz vétel után teljes biztonsággal meg fogják neked mondani,hogy a babád egészséges-e,illetve a nemét is 100%-os biztonsággal meg fogod tudni:-)A debreceni Klinika kiváló,én csak pozitívan tudok róla nyilatkozni,2 gyerekemet szültem ott,genetikára is jártam mindkét esetben(nem az életkorom miatt én sem,23 és 28 voltam,nekem magasabb volt az AFP értékem)a 2 kislányom teljesen egészséges,szerencsére.Illetve szülés előtt szülésznőként itt is dolgoztam.Ne izgulj,a vizsgálat maga nem fájdalmas,és szerintem tényleg megéri,hogy aztán megnyugodhass,és boldogan várd a pocaklakó érkezését!!!Ha lesz eredmény,mindenképpen írd meg,mi lett!Addig is próbálj meg nem idegeskedni,helyesen döntöttél!!Üdv:Tamy
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!