Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatvíz vétel! Elfogadtam!...

Magzatvíz vétel! Elfogadtam! Dawn kórra a kockázatom 1:20-hoz. Szerintetek jól tettem?

Figyelt kérdés

Nos a korom nem befolyásolhatja, hogy a pici Dawn-kóros legyen mert 20 éves vagyok és mégis 1:20-hoz aránylik ennek kockázata. Ma voltam UH-n + Genetikai tanácsadáson és mivel ez az arány nagyon rossz így belementem a magzatvízvételbe most kell majd mennem június 11-én. Az UH szerint a baba szépen fejlődik és rendellenesség nincs.

BPD: 37mm

Thorax AP: 40 mm

Femur: 25 mm

szerintetek jól tettem, hogy belementem a magzatvízvételbe?

Köszönöm a válaszokat előre is!

2012. jún. 7. 18:58
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim válasza:

Szia. Én is ebbe a cipőbe járok mint te. 28 éves vagyok. 1:55 lett az integrált tesztem ugyhogy holnap megyek magzatvíz vételre. Nekem a HCG lett magas 4 felett érték és az Inhibin-a is 3 feletti ezek mind down korra utalnak.

Teljesen kivagyok készülve. Írd majd meg az eredményed.

2012. jún. 11. 11:02
 32/54 anonim ***** válasza:

Én 1:150 kombinált teszt alapján bevállaltam a Chorionbiopsziát. Május 31.-én csütörtökön meg is csinálták. azóta is az eredményt várom és még fogom is egy darabig.. (25 éves vagyok)

Jól tetted hogy belementél.

2012. jún. 11. 15:22
 33/54 anonim ***** válasza:

szia. hogy vagy? rendben minden? sokszor jutsz az eszembe.

Kérlek írd majd meg, hogy mi lett az eredmény, jó?

2012. jún. 13. 21:36
 34/54 anonim ***** válasza:
Mi újság?
2012. jún. 16. 13:32
 35/54 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Most hétfőn átestem a nagy vizsgálaton, és nem volt olyan szörnyű, mint amire számítottam, de még így is nagy parában vagyok, mert 10.én kell visszamennem és majd akkor kapok egy választ, ha nem hívnak fel addig telefonon, hogy baj van. Azóta pihengettem, de így is minden percben fáradt és álmos vagyok bár tudom, hogy ez ilyenkor normális. :) Remélem nem lesz semmi baj. Majd megírom az eredményeket is mindenkinek!

2012. jún. 16. 16:18
 36/54 anonim ***** válasza:

Drukkolunk, h minden oké legyen!!!

A másik kismamának is!

2012. jún. 17. 18:39
 37/54 anonim ***** válasza:

Mi újság kismamák? kedves kérdező? kedves válaszolók, akik ugyancsak rossz eredménye lett?

Ha eltelt 2 hét, akkor már jó eséllyel reménykedhettek, hogy egészséges a babátok.

írjatok.

2012. jún. 22. 12:37
 38/54 A kérdező kommentje:

Szia! :)

Nos sajna nekem hétfőn lesz 2 hete, hogy voltam a vizsgálaton, de remélem nem is fognak szólni. Amúgy már teljesen úgy fogom fel, hogy tuti nem lesz baja a picurnak! :) Aztán majd véletlen nagyot püffenek.. :\ Többi kismama? :)

2012. jún. 22. 12:51
 39/54 anonim ***** válasza:

Csak pozitívan!!!

Kérdezőcske- drukkolunk!!!

Másik kismaminak is- róla lehet tudni valamit?

2012. jún. 22. 13:52
 40/54 anonim ***** válasza:
Én az 1:150-es voltam.. Tegnap előtt szólt a dokim hogy minden ok.. Bár nekem a kórház így sem úgy sem szólt volna.... Szúrástól számított 4. héten kell menni a hivatalos eredményekért... De nyilván mindenhol máshogy megy.... Nagyon drukkolok neked.. Biztos nálad is minden ok :)
2012. jún. 22. 15:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!