Ha valaki a 12. hét után vetél el, annak vannak azonnal tünetei?
Vérzésre, görcsökre gondolok. Vagy esetleg ilyenkor is előfordul az, ami a 12. hét előtt, hogy csak leáll a szíve és nincs azonnal semmi tünet, csak napokkal, hetekkel később.
Bocsánat a kérdésért, csak nagyon aggódom, mert volt már egy missed ab-om 9 hetesen, és most 14 hetes vagyok.
kedves Utolsó Hozzászóló! Nagyon sajnálom, ami Veled történt. Hogy lehetett ezt feldolgozni? :((
Nekem 14 hetesen volt missed ab-om. Leállt a szíve. Nem görcsöltem, nem véreztem, csak iszonyatosan fáradt voltam szinte elájultam, nem tudtam fent maradni. Késő délutáni órákban volt ez a dolog. Másnap reggel az UH-n derült ki.
Német oldalakon ez is egy tünetként szerepel az ezzel foglalkozó irodalomban. Magyar könyvekben sehol nem írtak ilyenről, mint ami velem történt.
Köszönöm szépen mindenkinek a választ és nagyon sajnálom, tudom, hogy sokan vagyunk, akik már átélték ezt a szörnyűséget!
De még mindig sokkal könnyebb a terhesség elején elveszíteni egy babát, mint a végén! Azt nagyon nehéz lehet feldolgozni! Nagyon sajnálom második válaszoló!
Próbálok nem gondolni arra, hogy baj történhet, de azért mindig ott motoszkál a fejemben, hogy bizony megeshet. Akkor fogok egy kicsit megnyugodni, ha már fogom érezni, hogy mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!