Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha valaki a 12. hét után...

Ha valaki a 12. hét után vetél el, annak vannak azonnal tünetei?

Figyelt kérdés

Vérzésre, görcsökre gondolok. Vagy esetleg ilyenkor is előfordul az, ami a 12. hét előtt, hogy csak leáll a szíve és nincs azonnal semmi tünet, csak napokkal, hetekkel később.

Bocsánat a kérdésért, csak nagyon aggódom, mert volt már egy missed ab-om 9 hetesen, és most 14 hetes vagyok.

2012. jan. 29. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Átérzem, miről beszélsz. Nekem 10 hetesen volt missed abom első babával, most újra állapotos vagyok, 16 hetes. Szerintem az egyetlen taktika, hogy tudatosan nem gondol erre az ember. Tudom, ez nehéz, de nincs más választásunk.
2012. jan. 29. 16:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem 36 hetesen se volt tünet, csupán 2-4 órája nem mozgott.
2012. jan. 29. 17:20
 3/5 anonim ***** válasza:

kedves Utolsó Hozzászóló! Nagyon sajnálom, ami Veled történt. Hogy lehetett ezt feldolgozni? :((

Nekem 14 hetesen volt missed ab-om. Leállt a szíve. Nem görcsöltem, nem véreztem, csak iszonyatosan fáradt voltam szinte elájultam, nem tudtam fent maradni. Késő délutáni órákban volt ez a dolog. Másnap reggel az UH-n derült ki.

Német oldalakon ez is egy tünetként szerepel az ezzel foglalkozó irodalomban. Magyar könyvekben sehol nem írtak ilyenről, mint ami velem történt.

2012. jan. 29. 18:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem 10 ill. 11 hetesen voltak missed ab-jaim. Most a 13-ik hétben vagyok és csak reménykedem,hogy most már nem lesz baj,ha eddig nem lett. Ne gondolj sokat ilyenre,csak pozitívan gondolkodj! Biztos nem lesz már bajod!!
2012. jan. 29. 20:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a választ és nagyon sajnálom, tudom, hogy sokan vagyunk, akik már átélték ezt a szörnyűséget!

De még mindig sokkal könnyebb a terhesség elején elveszíteni egy babát, mint a végén! Azt nagyon nehéz lehet feldolgozni! Nagyon sajnálom második válaszoló!

Próbálok nem gondolni arra, hogy baj történhet, de azért mindig ott motoszkál a fejemben, hogy bizony megeshet. Akkor fogok egy kicsit megnyugodni, ha már fogom érezni, hogy mozog.

2012. jan. 30. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!