Augusztus elejére kiírt kismamák, hogy vagytok?
én is ma vagyok pont 38 hetes:)
A kiságy kivételével már minden megvan, mert az még nagyággyá át van alakítva, a nagyobbik alszik benne:) A hülye szállító 10 napot csúszik, így csak egy hét múlva jön meg a rendes ágy, addig megbeszéltem a kicsi lánnyal, hogy mindenképpen bent marad:)
Ne aggódj, nem lesz semmi gond, még ha rá is kell készülni, ne a műtétre készülj, hanem arra, hogy másnap a kezedben lesz a babád:) Biztosan nem lesz gond, és tutira gyorsan gyógyulsz majd:)
Azért jelentkezz, ha hazaérsz, kiváncsi leszek rátok:)
Sziasztok!
Első válaszoló vagyok, Ildikó!
Nos, megvan a baba. Július 25én, 12.45kor megszületett Alex fiam. 3710gramm, 50cm.
A szülés nem volt egyszerű, nem sok választott el a császártól. A szülésznőmnek köszönhetek mindent!
Tegnap haza is engedtek, van már tejem is, de még kell pótolnom tápszerrel.
Ti hogy vagytok?
Szia, gratulálok!!!
Gréta is megszületett, 27-én, 3090 g-al és 52cm-el:) Viszonylag gyors volt, bár elég váratlan, azt hittem, m@g kivárja a hátralévő 10 napot:)
Szia!
Gratulálok! :)
A hugomat is Grétának hívják :)
Örülök, hogy könnyű szülésed volt.
Az én kisfiam még várt volna, a szülésznőm szerint szerda helyett szombaton vagy vasárnap érkezett volna, a placenta már öregedett.
Jó babázást! :D
Sziasztok!
Én vagyok aki 12.re van kiírva. (Közben a doktornőm megváltoztatta az időpontot 14.re)
Gratulálok mindenkinek a babához! Irigyellek benneteket hogy már kint van a kis manótok! :)
Jó egészséget kívánok nektek és a babáknak is!
38+3 hkm
Első vagyok.
Éppen ma voltunk 4 hónapos státuszon, a fiam 7750gramm és 63,5cm.
Az én fiam jó alvó, éjjel minimum 6 órát alszik egyhuzamban, de volt már, hogy 10et is aludt!
Kislányod milyen alvó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!