Augusztus végére-szeptember elejére kiírt kismamik vannak itt?
Igen, itt vagyok.:) Második babámat várom, és augusztus végére vagyok kiírva, bár tulajdonképpen gyúrok a szeptemberre inkább.:) Jól vagyok, tulajdonképpen azt mondhatom néhány napra, hogy még soha nem voltam ilyen jó formában. Néha viszont nehezen bírom a dolgokat. Kis korkülönbség lesz a gyerekek között, így a "nagyobb" egyelőre leköti minden energiámat, nincs is nagyon időm magammal foglalkozni.
Még nem vettem semmit, sok újdonságra nem is lesz szükségünk, mert úgy néz ki, a második Babánk is kisfiú lesz. Persze, veszek majd néhány apróságot, de a legtöbb dolgot örökölni fogja.
Veled mi a helyzet? Nálad hányadik baba, mikorra vagy kiírva, hogy viseled stb.?:)
Sziasztok, én szeptember elejére vagyok kiírva, jól vagyok legalább is fizikailag (már elmúltak a kezdeti "nehézségek" hányinger, hulla fáradtság, hasgörcs stb...) épp most vagyunk túl egy házfelújításon és majdnem egyedül végigtarítottam az egészet! Nálam kicsit a hangulat ingadozás ami zavar, rettenet hisztis lettem és sokat mérgelődöm a mamákkal...(gyereknevelés ügyben...jön a húsvét és nem engedem a gyereknek, hogy naponta csokit és sütit egyen...ez állandó vita téma! Már nagyon elegem van belőle!!!)
Szóval amúgy jól vagyok! :-) a lassító téynező nálam is egy 21 hónapos fiúcska de a pocakban hugi van :-) így én már vettem 1db. rózsaszín body-t :-D A többit majd ha a 4D-n is tutira kiscsaj, bár a doki eléggé magabiztos volt. A készülgetés egyenlőre csak tervezgetés, hogy majd a nagy és erős bátyussal, hogy osztozzanak meg egy szobán, hová kerüljön az új ágy és kicsi.
A nyár miatt én is aggódok egy kicsit, de hasonlóan gondolkozok hozzád, más is túlélte már...:)
Én Kecskeméten fogok szülni. Te, kérdező? És a többiek?
Első válaszoló voltam.
Sziasztok újra, én is aggódom a nyár miatt mert az első babámnál ilyenkor még nem dagadt a lábam csak az utolsó hónapban. Most meg ezekben a meleg időkben bizony elég pufók lett a lábfejem...nem tudom mi lesz a nyáron? Azt hiszem jó lesz beszerezni egy jó kényelmes papucsot:-)
Aki tudja már a nemét nevetek van már?
2. válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!