Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miből mennyit vettetek a...

Miből mennyit vettetek a Babának? Elsősorban azok válaszát várom, akik augusztus végére, szeptember elejére vannak kiírva.

Figyelt kérdés

Mármint ruhára gondolok. Elkezdtem vásárolgatni, de annyira tanácstalan vagyok... Van listám (több is), de mégis. Ja, ruhákat nem kaptunk, mindent magunknak kell megvenni.

Köszi előre is!

32 hetes kismami

2009. júl. 11. 09:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szeptember 12-én született a fiam, tehát picit később, mint a tiéd fog. Sztem vegyél 4-5 hosszú ujjú kombidresszt és uennyi rövid ujjút. Rugiból inkább a vékonyabb pamutot javaslom, Tescoban kapsz 3 db-os egységcsomagot, nem túl drágán, én ebből legalább 3-at vennék, mert az elején gyakoriak a balesetek. Vegyél kocsitakarót, ha hidegebbek a napok. Kell kettő törölköző, javaslom alváshoz a vékony hálózsákot. Én két tucat textilpelenkát vettem, illetve először csak egyet, de az kevésnek bizonyult :-)

Jól jön 2 vékony sapi sétához, és legalább egy fürdetés utánra. Hát, ez az alap, a többiek biztosan írják, amiket kihagytam.

2009. júl. 11. 10:10
 2/6 A kérdező kommentje:

Hú, köszönöm! Db-ra ezek megvannak. Viszont mind egy méret és fogalmam sincs, hogy ebből vegyek még vagy inkább már nagyobbakból?

Pelusunk még nincs, meg sapiból is csak 1 van, mert nem igazán találtam kedvemre valót!

Várom még mások válaszait is!

2009. júl. 11. 10:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Augusztus 10-re vagyok kiírva, de mivel nagyon változó az időjárás számításba vettük a hűvösebb napokat is, van két vékony nyáti kis takarónk, egy őszi takaró, kombiból mi egy 3db-osat vettünk a Tescoba, nem mertünk többet mert igazából akkor fogjuk már tudni a méretet ha megszületik a kis drágánk és akkor majd a férjem még beszerez pár csomaggal,megvettünk egy hófehér 5 részes szettet amiben majd hazahozzuk(kiscipő, kissapi, kesztyű, kombi és rugiból áll), vettünk egy csomag eldobható pelust, 5 textílpelust, egy cumisüveget nem tudni mikor lesz rá szükség, hajkefét, üvegmosót, popsitörlőt, hát hírtelen ennyi jutott eszembe, remélem adtam néhány ötletet amit be tudtok majd szerezni,

Boldog babavárást,

35hetes kismama:)

2009. júl. 11. 11:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is!
2009. júl. 11. 12:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is azt javaslom, hogy szerezz be 1-2 vastagabb holmit (62-est) is.

Barátnőm szept. elején szült, pont a legnagyobb hidegben. A párja rohangált (mint egy mérgezett egér :D ) meleg holmiért a babának, míg a kórházban voltak. Én okt. végén szültem, de olyan meleg volt, mintha szept. eleje lett volna. Az idő megtréfált bennünket. :)

Azért írtam 62-est, mert ha mégis meleg lesz, pár hónapig még tudjátok használni (késő ősszel). Hacsak nem szülsz óriásbébit. :))

A Tesco-s bodykra meg figyeljetek, én kaptam olyat 62-es cimkével, ami az 53 cm-es lányomra éppen jó volt!

Érdemes összehasonlítani a különböző márkájú, de azonos méretű cuccokat. A feliratra ne adjatok soha!

2009. júl. 11. 16:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, köszi szépen! Valahogy nekem eszembe sem jutott, hogy hideg is lehet...
2009. júl. 11. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!