2010 augusztus végére szeptember elejére ki vár babát? Hogy birod az idöjárás változást?
Szió!
Igaz, szeptember 11-re vagyok kiírva de mondták, hogy lehet elöbb jön a baba mert nagyon görcsölök a 29. hét végétöl. Most kellemesen hüvös idö van, így jobb, de a nagy melegben többször és erösebben jön. Te hogy vagy? Vannak már fájásaid?
33 hetes
(elsö vagyok)
Megértelek:) Gyakran görcsölsz?Mekkora már a kicsid? Milyen nemü lesz?
Én aug. 27-re vagyok kiírva de nekünk is hamarabb fog jönni állítólag. Ezt a hűvös időt nagyon élvezzük élénkebb a babám is. Folyamatosan szellőztetek mert 30fok volt a nagy melegben a lakásban, most csak 25 ami mindjárt kellemesebb. Nekem inkább a derekam fáj egyre sűrűbben. Görcseim nincsenek inkább enyhe mensi szerű érzés de az ritkábban.
35hkm
Sziasztok!
Én az UH szerint 36 hetes vagyok a menses szerint pedig csak 34.
Hát mikor így megváltozik az idő akkor vannak görcseim, pl tegnap egyfolytában beállt a hasam....
Az ország melyik felén laktok? Kész a kórházi csomag? S Milyen nemü a babátok? Nekünk kisfiút mondtak.
Szeptember 12-re vagyok kiírva, de mindenki (doki, védőnő, stb) azzal idegesít, hogy csak húzzúnk ki még 3 hetet, aztán minden ok lesz. Semmi nagyobb gondom nincs, könnyen elfáradok, estére főleg alig várom hogy lefekhessek. 20 hós a lányom, eléggé karban tart a drága, 10 kg-nál tartok eddig, derekam fájogat, meg feszít, vagy inkább húzódik a hasam, már akkora mint mikor a lányam mentem szülni. Szerencsére nem görcsölök, de már 3 hete 2100 az értékem, és a középső méhszáj is puha, úgyhogy amennyit tudok fekszem. Napi 6-8 órát vagyok talpon, ami kevésnek bizonyul a beleimnek, mert állandóan érzem hogy nem jó a gyomrom a kevés mozgás miatt, de ha nem szeretnék nyílni tovább sajnos ezt el kell viselni.
Jóslók nem nagyon vannak, időjárásváltozásnál legtöbbször a fejem fáj.
33 hetes ikres kismama
Sziasztok!
Én szept. 11-re vagyok kiírva. És imádom, hogy lehűlt a levegő! Pedig alapjában véve szeretem a meleget, de ez már sok volt nekem!
Én már elkészítettem a kórházi csomagot, és a héten összeszereljük a kiságyat, valamint kimosom a kisrucikat, és bepakolom a szekrénybe.
Jóslóim nincsenek még...bár 1-2 szer volt ilyen furcsa érzésem, de igazából nem tudtam hová tenni a dolgot.
Nekünk kis Hercegnőnk lesz. :-)
33h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!