Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Augusztus elejére kiírt...

Augusztus elejére kiírt Kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Mikor mentek dokihoz?Látszik már a hasatok?Híztatok már?

Én most vagyok 11+4 hetes, 9 hetesen voltunk utoljára ultrahangon. Már alig várom a következőt, kicsit izgulok is, nem volt semmi gondom, de hát mégis....olyan rég láttam! :):)

2011. jan. 20. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha az augusztus közepe is számít, akkor jól. :-) Csak azok a fránya hormonok. Ma beszólt valaki, ezért végigbőgtem a napot, most kezdek magamra találni.

Én kedden voltam UH-on, Manóka 3,5 cm-es volt, 10(+3) hetesek vagyunk.

Nektek meg már tök közel van a 12 hetes UH, úgyhogy már csak egy kis türelem!:-)

2011. jan. 20. 17:14
 2/7 A kérdező kommentje:

Mi 9 hetesen voltunk 2,7cm-esek. :) A dokimmal úgy egyeztettünk, hogy 13 hetet töltöm, akkor megyek. A mensi szerint kb. egy héttel el vagyunk csúszva, úgyhogy még próbáljuk pontosabban beállítani uh szerint. :)

Te tudsz már valamit a 12. heti vérvétel áráról??

2011. jan. 20. 18:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi is el vagyunk csúszva 1,5-2 héttel, a tesztem is tök későn lett pozitív. Szóval a legutóbbi ultrahang alapján aug. 13-15 körül fogok szülni (mondjuk az előző alapján meg egy héttel később). A vérvételről meg még nem tudok semmit, majd ha megyek ultrahangra megkérdezem a dokit. A védőnőm nem tudom, met ő csak a 12 hetes UH után akar látni. :-(
2011. jan. 20. 18:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is csatlakoznék aug. közepéhez. És mi is csúsztunk 1-1.5 hetet. Én elég rosszul viselem, egyfolytában hányingerem van, meg többször is hányok egy nap. Eddig 3 kg-t fogytam. Egyébként babóval minden rendben. Már most kikészíti az anyukáját, mi lesz később? :-)))))
2011. jan. 20. 19:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én is augusztus közepére vagyok kiírva. Ma nagyon változatos napom volt, megismerkedtem a védőnővel aki egy angyal. A látogatás után teljesen boldog voltam, majd elmondtam egy családtagomnak a nagy hírt és ő kertelés nélkül kimondta neki nem tetszik és ő ebben nem támogat. Ekkor összetörtem. Nem rég hagytam abba a sírást. Néha émelygek, hányingerem is akad. De amúgy jól vagyok. Köszi a kérdést. Ma vagyok 10 hetes 3 napos.
2011. jan. 20. 20:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én augusztus 9-re vagyok kiírva. Jövő héten megyek 12 hetes ultrahangra, én is már alig várom. 7 és fél hetesen voltam először, akkor még nagyon picurka volt, de már volt szívhang. A hasam még nem látszik és nem híztam, hanem inkább fogytam. A szörnyű hányinger és hányás miatt. :S Egésznap hányingerem van és mindentől undorodom. De most már valahogy kibírom, azt mondják a 12-dik hétig tartanak a rosszullétek. :) Mindenkinek boldog babavárást kívánok!
2011. jan. 20. 20:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok Kismamák! :) Én augusztus 8.-ra vagyok kiírva egyébként. Nekem a hányinger az csak reggel van általában, amint kinyitom a szemem futok a Wc-re, viszont napközben jól vagyok! Nekem van már két kiló plusszom, de nem bánom. :) Utolsó előtti kismami: ne izgasd magad, kell egy kis idő a csalátagodnak, gondolom, hogy feldolgozza. Amugy a Te örömöd számít, és a babád kedvéért ne törődj a negatív emberekkel!!!!!!Majd mutatsz egy uh képet a babáról, és meglágyul az emberek szíve meglátod!!! Kitartás mindenkinek! És remélem még cseverészünk, egyeztetünk itt a fórumon!:)
2011. jan. 21. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!