Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4-5 hetes várandósok, hogy...

4-5 hetes várandósok, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Még csak most tudtuk meg, hogy van baba! :-) Hogy vagytok? Mikor mentek dokihoz? Nekem semmi tünetem, illetve olyan alacsony a vérnyomásom, hogy ma tántorogtam az utcán, mindenki azt hihette, részeg vagyok...és ti is szoktatok szorongani dolgokon? Mikor mondjátok el a családnak, barátoknak?
2012. jún. 3. 13:37
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Szia! Kedves Tőled, hogy írtál! Nálam minden oké. A 3. is fiú lesz! Émelygés elmúlt, súlygyarapodás megindult, gatyák szűkek. Nálad mi újság?
2012. szept. 6. 13:04
 22/22 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk is kisfiú lesz! Jó nagy pocim van, mindenki egy hónappal idősebbnek néz. Már a 18. hétbe léptünk és eddig minden rendben. Ja és még nem híztam!!! Egy 4 hete nekem is elmúlt a rosszul lét, bár esténként még hámyingerem van. Jó sokat mocorog és hétfőn újra láthatjuk!
2012. szept. 6. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!