4-5 hetes várandósok, hogy vagytok?
Sziasztok!
Én is vasárnap teszteltem pozitívat, pedig szerdán kellett volna megjönnie. Én szerdán voltam dokinál gyógyszerért, mert volt több vetélésem. Úgyhogy most egész nap fekszek. Csütörtökön megyünk uh-ra. Remélem minden rendben lesz. Egyébként egész nap hányinger és szédülés gyötör, és nekem is alacsony a vérnyomásom.
Én 5hetes vagyok, semmi hányinger, szédülés, ilyesmi. Csak a hasam fájdogál néha-néha, a melleimre pedig mintha súlyokat kötöttek volna :D
Volt egy vetélésem 8hónapja, ugyhogy most elég parás vagyok. Nem akarom nagyon beleélni magamat a dologba. Dokihoz jövőhéten készülök, vagy akár még várnék is vele, mert nem szeretném, ha nem látszana még a szívhang, az nagyon sok sebet tépne föl bennem.
És veled? :) Voltál UH-n? Hány hetes vagy? Tünetek? Jól vagytok?
Csajok,meséljetek!!!!
Két hete késik, így ma csináltam egy tesztet. Pozitív lett.
3. baba, 2,5 éves a 2. és még kb3-4X szopizik így a mellfeszülés nem tűnt fel inkább csak az, hogy sokkal érzékenyebb, időnként kimondottan kellemetlen a szoptatás.
Elég furcsán érzem magam az első kettőhöz képest. Szédültem, émelygek, de a legszokatlanabb a gyengeség és hogy többet aludnék mint normálisan.
Sziasztok!
Én a 2-es vagyok. Nálam a helyzet változatlan, vagyis 2 napja szinte egész nap hányok. Múlthét csütörtökön voltunk uh-án és 7 mm-es petezsákot láttunk :)! Jövőhéten szerdán újra megyünk. Remélem minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!