Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4-5 hetes várandósok, hogy...

4-5 hetes várandósok, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Még csak most tudtuk meg, hogy van baba! :-) Hogy vagytok? Mikor mentek dokihoz? Nekem semmi tünetem, illetve olyan alacsony a vérnyomásom, hogy ma tántorogtam az utcán, mindenki azt hihette, részeg vagyok...és ti is szoktatok szorongani dolgokon? Mikor mondjátok el a családnak, barátoknak?
2012. jún. 3. 13:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
mi egy hete teszteltünk,5+1 vagyok. nekem sincs tünetem, csak a hasim fájogat, ami lehet bármi... voltak vetéléseim, úgyhogy nagyon aggódok. pár embernek elmondtam, de még nem publikus, majd csak ha tudom, hogy tényleg megmarad és minden ok lesz, mert az 1. alkalommal elmondtuk, aztán meg csak magyarázkodhattunk, meg olyan is volt, hogy egy év után megkérdezték, hogy na hogy van a kicsi? ezt elkerülendő most hallgatunk, sőt inkább nem is akarom tudomásul venni, nehogy nagyon csalódjak. de persze örülgetünk, de csak kicsit... majd maradjunk itt kapcsolatban :)
2012. jún. 3. 15:20
 2/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is vasárnap teszteltem pozitívat, pedig szerdán kellett volna megjönnie. Én szerdán voltam dokinál gyógyszerért, mert volt több vetélésem. Úgyhogy most egész nap fekszek. Csütörtökön megyünk uh-ra. Remélem minden rendben lesz. Egyébként egész nap hányinger és szédülés gyötör, és nekem is alacsony a vérnyomásom.

2012. jún. 3. 20:34
 3/22 anonim ***** válasza:

Én 5hetes vagyok, semmi hányinger, szédülés, ilyesmi. Csak a hasam fájdogál néha-néha, a melleimre pedig mintha súlyokat kötöttek volna :D

Volt egy vetélésem 8hónapja, ugyhogy most elég parás vagyok. Nem akarom nagyon beleélni magamat a dologba. Dokihoz jövőhéten készülök, vagy akár még várnék is vele, mert nem szeretném, ha nem látszana még a szívhang, az nagyon sok sebet tépne föl bennem.

2012. jún. 6. 23:44
 4/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát, bízzunk, hogy minden a legnagyobb rendben lesz! Drukkolok Nektek! Második, ma voltál ultrahangon. Mi volt?
2012. jún. 7. 13:57
 5/22 A kérdező kommentje:
Na, mi újság azóta?
2012. jún. 15. 13:51
 6/22 anonim ***** válasza:

És veled? :) Voltál UH-n? Hány hetes vagy? Tünetek? Jól vagytok?

Csajok,meséljetek!!!!

2012. jún. 15. 15:46
 7/22 anonim ***** válasza:

Két hete késik, így ma csináltam egy tesztet. Pozitív lett.

3. baba, 2,5 éves a 2. és még kb3-4X szopizik így a mellfeszülés nem tűnt fel inkább csak az, hogy sokkal érzékenyebb, időnként kimondottan kellemetlen a szoptatás.

Elég furcsán érzem magam az első kettőhöz képest. Szédültem, émelygek, de a legszokatlanabb a gyengeség és hogy többet aludnék mint normálisan.

2012. jún. 15. 18:55
 8/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én a 2-es vagyok. Nálam a helyzet változatlan, vagyis 2 napja szinte egész nap hányok. Múlthét csütörtökön voltunk uh-án és 7 mm-es petezsákot láttunk :)! Jövőhéten szerdán újra megyünk. Remélem minden rendben lesz!

2012. jún. 15. 19:06
 9/22 anonim ***** válasza:
első vagyok. mi hétfőn voltunk uh-n, van szívhang és megvan az első fotónk - egy pötty :) kaptam gyógyszereket, hogy ne legyen baj, de a legrosszabb, hogy 2 napja elkapott valami franc, tegnap eset hőemelkedésem is volt, remélem gond nem lesz. amugy nekem semmi tünet. viszont nagyon aggódom, de engem csak júl közepére rendeltek be uh-ra és csak 10 hetesen kell mennem a dokihoz is addig marad az aggódás és a visszafogott öröm :)
2012. jún. 15. 19:23
 10/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nekem még csak a petezsák és a szikhólyag látszott, baromi ideges is vagyok.
2012. jún. 17. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!