Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4-5 hetes várandósok, hogy...

4-5 hetes várandósok, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Még csak most tudtuk meg, hogy van baba! :-) Hogy vagytok? Mikor mentek dokihoz? Nekem semmi tünetem, illetve olyan alacsony a vérnyomásom, hogy ma tántorogtam az utcán, mindenki azt hihette, részeg vagyok...és ti is szoktatok szorongani dolgokon? Mikor mondjátok el a családnak, barátoknak?
2012. jún. 3. 13:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szia! Mikor voltál uh-án? És npontosan mennyi idős vagy?

(2-es)

2012. jún. 17. 20:32
 12/22 A kérdező kommentje:
Szia! Máj. 2-án volt az utolsó menzesz, most, júni. 13-án voltam először dokinál, akkor volt uh., és 5 hetes várandósságot állapított meg.
2012. jún. 18. 08:16
 13/22 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is május 2 az utolsó menzesz és szerdán megyünk uh-ra. Már lenni kell szívhangnak. Te mikor mész legközelebb? 2-es
2012. jún. 18. 12:32
 14/22 A kérdező kommentje:
Engem 27-re hívott vissza csak. :-( Addig maradok síkideg...
2012. jún. 18. 13:11
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs miért idegeskedned! Minden rendben van! Nyugi és pihenj sokat! 2-es
2012. jún. 18. 16:06
 16/22 anonim ***** válasza:
Szia! Mi tegnap voltunk vissza uh-ra, ahol láttuk a picikét. Dobogotta kis szíve és a crl 4 mm. Azt mondta minden rendben és továbbra is pihenjek sokat. Két hét múlva újra megyünk. Te hogy vagy azóta? Mert én nagyon sokat hányok és gyenge vagyok. De legalább tudom, hogy minden rendben van.
2012. jún. 21. 18:32
 17/22 anonim ***** válasza:
első vagyok. nekem semmi tünetem, csak influenzás lettem, hétfőtől antibiotikumot is szedek. mindemellé a nyelvem és a szám tele van fertőzéssel, enni nem bírok szinte semmit, de étvágyam sincs. Hétfőn készülök újra uh-ra nekünk ez z idő volt kritikus mindkét vetélésemnél, most szeretném tudni minden rendben van-e. amugy nagyon aggódom és éjjelente elég rémes gondolatok gyötörnek, szinte semmit nem merek tervezni a jövő hétre, hogyha baj lenne az uh-n...úgyhogy teljes a pánik és a félelem, lassan kezdek depis lenni, hosszúnak tűnik a hétévge :(
2012. jún. 21. 20:01
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baj! Nekünk is még ez a két hét, ami nehéz lesz, mert nekem is ekkortájt voltak a vetéléseim. De tegnap megnyugodtam, bár nézegettem a méreteket és a miénk kisebb, de a doki azt mondta, hogy teljesen rendben van, az előző uh-hoz képest rendben fejlődik. Így pozitívan állok a dolgokhoz! Te se idegeskedj, mert az nem jó se neked, se a babának! Csak pozitívan! 2-es
2012. jún. 21. 20:13
 19/22 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Mi újság veletek azóta? Jól vagytok? Mi tegnap voltunk u-án. Minden rendben, a crl: 21 mm volt és dobogott a kicsi szíve :)! Legközelebb 3 hét múlva megyünk a 12 hetes genetikára. 2-es
2012. júl. 6. 10:30
 20/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi újság van veletek? Hogy vagytok? Mennyi idősek vagytok? 2-es

2012. szept. 6. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!