9-10 hetes kismamik hogy vagytok? Milyen tüneteitek vannak?
9+2 hetes terhes vagyok:) tüneteim: fogmosáskor fogínyvérzés, székrekedés, mostanra elmúlt a kajaundor,tudok reggelizni,ebedelni,meg talan piciket vacsorazni is:) nincs hanyinger,se emelyges,nem is nagyon volt,a cicim viszont fajdogal :) a hasam kerekedik,alul a mehemnel+ ugye a puffadas,ezert mar igencsak sokan eszreveszik :) Nagyon kis picike vekonyka vagyok,lehet,hogy ezert:)
2 es fel het mulva megyek a 12. heti UH-ra,ma nagyon varom!! :)
Ti hogy élitek meg a terhesseget? Hogy vagytok,tünetek?
Szia!
Én ugyan 12+4 vagyok, de azért leirom a tapasztalatomat. 9 hetesen még bennem volt a para, mert múlóban voltak még azok az enyhe tünetek is amik voltak (enyhe hányinger, pisilés), viszont a 10.héten voltam a legjobban.Akkor nem volt émelygésem. Ez kb 11,5 hétig tartott, és 1 hete már megint hányingerrel küszködök sőt most erősebb mint addig volt. A cicim nekem csak a 7.hétig feszült, nagyon picit nőtt, utána már éppenhogy csak egy kis bimbófájdalmat érzek. De mivel túl vagyok a 12.heti uh-n, sokkal de sokkal nyugodtabb vagyok, és nagyon várom már hogy megtudjam a babánk nemét. Remélem max a 18 heti genetikain ki is fog derülni.
10+3 vagyok,még mindig napi szinten van hányingerem,legfőképpen este, a mellem tegnap óta érzem,hogy fájdogál,a hasam kb 4 hónaposnak felel meg, még csak 5 hetes Uh-n voltam 14.-én megyek a 12 hetesre,már nagyon várom, remélem csak egy szívdobogás lesz:)Már van egy 2 éves kislányom, vele is korán látszódott a pocakom,mert én is vékony típus vagyok na de most rendesen nagy hasam van. Az első terhességemnél 20.hétig hányinger volt, 20. héttől fogínyvérzés a végéig,semmi mellfeszülés, viszont ami még közös a 2 terhességben az az állandó pisilés, éjjel 3x megyek ki.
Szép babavárást kívánok nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!