14-15 hetes kismamik! Milyen tüneteitek vannak?
Nekem nagyon erős alhasi fájdalmaim vannak, hirtelen belenyilal, már az sem mindegy hogy fordulok az ágyban, vagy hogy kelek fel. Úgy érzem, mintha a derekamat vizszintesen feszítenék szét.
Normális ez? Első baba és nagyon tanácstalan vagyok!
Nekem is ugyan ezek a tüneteim és a dokim szerint teljesen normális mert rendeződnek át a dolgok odalenn, tágul a méhed stb..,
A derékfájás meg elkísér egészen a szülésig vagy még utána is!
Sziasztok!
CSatlakozom hozzátok, ugyanis én is éppen ezekkel küzdök. Meg mellé még gyakori felfájás.
január 4-re vagyok kiírva, és eddig 1 kilót híztam
Hogy álltok a vizsgálatokkal, jók az eredményeitek?
fiú vagy lány a baba?
Én még nem tudom.
sziasztok
Anikó
Sziasztok, én is jan 4.-re vagyok kiírva.:) Tünetem semmi, az álmosságon kívül. Na meg ha hapcizok úgy bele tud nyilallni,h. csak na. Ezért ha érzem, h. kell, összekucorodok, és úgy nem fáj a hapci. Még nem tudjuk, h. mink lesz, összesen a 15 hét alatt 3 kilót szedtem fel. Ja, és ami a legfontosabb, 3 napja érzem, ugyan ott mozogni. 3 napja, minden nap érzem pihi közben.:)
Ily
Én kedden leszek 15 hetes, és január négyre vagyok kiírva. CSak azért írtam, hogy válaszoljak :)
Olyan jó lehet érezni, hogy mozog. Sajnos én még nem érzem.
Ti voltatok down szűrésen?
Jó lett az eredmény?
Mikor mentek vérvételre?
Szoktatok napközben pihengetni? Dolgoztok még?
Én tanár vagyok, és szerencsére még három hétig szünet van.
De már szerptembertől nem fogok szerintem kezdeni, mert fölösleges lenne.
Jó éjt
sziasztok
Anikó
Én is január 4-re vagyok kiírva. Nekem is többször van fejfájásom, de szinte elviselhetetlenül fáj. Még nem tudom, hogy fiú vagy lány lesz. Az eddigi vizsgálatokon minden rendben volt. A down szűrés eredménye is negatív lett. Én már nem dolgozom május 10-e óta, mert fogyatékos gyermekekkel foglalkozom és veszélyes lett volna.
Vigyázzatok magatokra és pihenjetek sokat!
Jó éjt!
Adrienn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!