Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Mik voltak a legesle...

Kismamik! Mik voltak a legeslegelső terhességi tüneteitek?

Figyelt kérdés
Amire legelőször felfigyeltetek.
2010. febr. 11. 12:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
hirtelen megundorodtam a cigitől, és hánytam a kávétól (ami nélkül addig el sem tudtam képzelni, hogy felkel a Nap egyáltalán). ez olyan korán volt, hogy akkor még a teszt sem mutatta ki :)
2010. febr. 11. 12:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én arra figyeltem fel, hogy nem tudom elviselni az öblítőnk "szagát". A mai napig azt a fajtát már nem tudom használni.
2010. febr. 11. 12:59
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
én állandóan álmos voltam,soha életemben nem aludtam olyan jókat mint terhességem első 4 hetében....éjjel nappal aludtam volna..fura is volt....vettem is tesztet,pozitív lett,akkor voltam 5 hetes terhes:D
2010. febr. 11. 13:12
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Reggel le kellett szállnom a buszról, mert rám jött a hányás, leszállni még sikerült, viszont a buszról mindenki végignézte, ahogy behánytam a megállóba:))
2010. febr. 11. 13:25
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fájt esténként a gyomrom, és hamar elaludtam, semmilyen esti filmet nem tudtam megnézni, pedig mindig tv-zek 11-12-ig! Na akkor már fél 8-kor szundiztam!
2010. febr. 11. 13:57
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Megjön érzés-nagyon durván, mellfájdalom-nagyon durván :) KOrábban soha nem reggeliztem, de egyik reggel arra ébredtem, ha nem eszem néhány falatot, elájulok. Másnap vettem egy tesztet....pozitív lett :)
2010. febr. 11. 13:59
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szinte bárhol el tudtam volna aludni. :-)
2010. febr. 11. 14:49
 8/14 anonim ***** válasza:
Peteérés után 8 nappal megcsináltam ugyan a reggeli kávét, de 2 korty után nem esett jól, és otthagytam. A délutáni kávézás meg egyenesen elmaradt. 3 nap után lett feltűnő. Akkor megérkezett az ájulásérzés is, ha éhgyomorral voltam, rögtön kivert a víz, és kezdtek összerogyni a lábaim. Másnap, ovu után 12 nappal, pozitív lett a teszt.
2010. febr. 11. 15:19
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem esett jól a kávé,pedig előtte liter szám ittam.Mindent savanyúan kívántam,pl:a főzeléket 1 liter ecettel:),fájt a mellem+még reggelente hányinger és hányás.
2010. febr. 11. 15:49
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

én nekem gyakran kellett pisilni. este mielőtt elaludtam volna, volt hogy 10-15 percenként mentem ki, 5-6 alkalommal egymás után. Plusz a gyomorégés...sosem égett azelőtt a gyomrom, illetve csak nagyon ritkán, de akkor minden este és elég intenzíven!

neked a "tünetek"?

2010. febr. 11. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!