Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Mik voltak a legesle...

Kismamik! Mik voltak a legeslegelső terhességi tüneteitek?

Figyelt kérdés
Amire legelőször felfigyeltetek.
2010. febr. 11. 12:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
a mellem nagyon érzékeny lett, és bármikor elaludtam fél órára. Ezek már jóval azelőtt jelentkeztek, hogy kimutatta volna a teszt, Szinte az aktus után 1-2 héttel
2010. febr. 11. 18:53
 12/14 A kérdező kommentje:
nekem? a hőm folyamatosan 37.1 37.2 szédülök, éhes vagyok, álmos vagyok. :) Pedig nemrég szeretkeztünk...kb 1 hete. lehet ilyen korán érezni???
2010. febr. 11. 20:03
 13/14 anonim ***** válasza:

nekem a menszi elmaradása volt az első tünet.a többi tünetem pont ugyanolyan volt mint menszi előtt.a tipikus terhes tünetek 7 hetesen kezdődtek,és a 12. hétig tartottak.szerencsére nem voltak durvák.hányni például egyszer sem hánytam csak minden nap hányingerem volt reggeltől estig.

26 hetes km

2010. febr. 11. 21:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Az első tünet a puffadás volt, nem tudtam rendesen behúzni a hasam! A hányinger csak a 7. hét elején kezdődött, ugyanakkor amikor a mellfájás - ez a normális, mert mindkét tünetet a magas progeszteron szint okozza, ezért valószínűl egyszerre jelentkezik.
2010. febr. 12. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!