8-9 hetes kismamik, hogy vagytok? Titeket is megvisel az "eleje"?
Hasonlóan, én 10 hetes leszek holnap. VAn egy 4,5 éves és egy 2,5 éves lányom, mellettük 8 órában dolgozom (vagyis próbálom túlélni a 8 órát)
A nagyfőnököm tudja, a kollégáim még nem jöttek rá. Szerencsére most már van a dohányzási törvény, az első kettőnél a 5. héten meguntam a körülöttem dohányzókat és világgá kürtöltem a terhességem. Most erre nincs szükség.
A ház nekem is romokban, este mikor 8kor fektetem a lányokat, nekem is pizsiosztás van :-D
Anyósomnak tegnap mondta el a férjem, az én anyukám még nem tudja, nem akarom telefonon elmondani, főleg, hogy egyik nagyi sem támogatja a 3 gyereket :-(
Nővéreim viszont tudják, ők nagyon örültek a hírnek :-D
Barátok közül is csak 1-2 tudja, ők, nagycsaládosok.
Szia.
Most vagyok a 10.hétben.A 3.babámat várom.A lányom,már iskolás,a kisfiam 17 hónapos.Különösebben nincsenek tüneteim,az evésre odafigyelek,így elkerülöm az émelygést.Az egyetlen zavaró tényező,az ólmos fáradtság.Azt nehezen viselem,nem alhatok akármeddig,mert reggel kelek a lányomhoz és nem alhatok akármikor,mert a kisfiam most van az igazi rajcsúr korszakban:)Remélem,hamar vége,és akkor valóban igazán örömtelivé válik a terhesség.
A barátaink és az én anyukám tud a terhességemről,az anyóssal még nem közöltük,ő nagyon annak a híve,hogy 1 gyerek,de annak mindent,már a második unokánál is fellázadt rendesen,de minket nem érdekel a "hápogása"a mi életünk,és mi így szerettük volna.:)
Sziasztok!
Pont ma vagyok 8 hetes az uh szerint, viszont a mensi szerint már majdnem 10. Késői peteérésből fogant a mi első kisbabánk :)))
Nekem nincs hányingerem, viszont émelygés, szédülés és kajaundor igen.
vannak jobb napok, és van olyan, mint a mai, hogy csak feküdni esik jól. Enni meg semmit sem kívánok! Reggelizni még tudok, de utána nem esik jól az étel. :/
Ja meg cicifájás és álmosság az, ami még tünet, de én a szerencsések közé tartozom úgy érzem, mert a legtöbb napon jól vagyok :)))
Mi elmondtuk már mindenkinek, anyukám, anyósék már a pozi teszt óta tudják, nagyon jó a viszonyunk, velünk együtt örülnek :))
Párom már a közeli barátainak is elmondta, nem bírta ki, annyira boldog! :)))
Pozitívan állok hozzá, minden rendben lesz :) 1 hete láttam utoljára UH-n, akkor volt 1 cm, és hallottam a szivverését is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!