15 hetes kismamik, hogy érzitek magatokat? Mikorra vagytok kiírva? Megmutatta már a baba, hogy milyen nemű? :-)
Én nov. 12-re vagyok kiírva. :-)
Még nem tudom milyen nemű. Épp tegnap nézegettem a kiskönyvben a vizsgálatok idejét, és rájöttem, hogy csak a 18-20. héten lesz a következő genetikai ultrahang. Úgy tűnik addig még elég sokat kell várni. :-( Azért remélem akkor majd megmutatja magát! :-)
Elevitet szedek, de előfordul, hogy kimarad egy-két nap.
Hát én pont egy nappal vagyok utánad kiírva, nov.13-ra. :-)
Igen, csak a 18.héten lesz UH, de már nagyon várom én is!!
Én november 10-re vagyok kiírva :)
Jövő héten megyek afp-re, aztán az azutáni héten ultrahangra az eredménnyel. Nagyon várom már! Elevitet szedek én is. Még nem tudom milyen nemű, de a doki mondta a 12 heti uh-on, hogy már tudna tippelni, de nem akar elhamarkodni semmit. Budapestiek vagytok? Hol tervezitek a szülést? Te hogy vagy?
Én Győr mellett lakom és Győrben tervezem a szülést, mert ott bababarát kórház van és veled lehet a pici mindig.
Köszönöm jól érzem magam én is az AFP vizsgálatra készülök jövő héten. Mi nagyon biztosak vagyunk abban, hogy kisfiú lesz, de még a dokik nem tudták megmondani :-)
Te is bababarát kórházat választasz? Mit szeretnétek? Kisfiú vagy kislány?:-)
Én nov. 9-re vagyok kiírva. :)
Még nem tudjuk milyen nemű, de holnap megyek 4d-re, hátha ott megmutatja magát.
Terhesvitamint nem szedek, mert mindet kihányom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!