Adilari kérdése:
15 hetesen meg tudják mondani a baba nemét?
Figyelt kérdés
Ma megyek dokimhoz és kiváncsi vagyok!2012. máj. 22. 12:43
1/10 anonim válasza:
Ha úgy fekszik, akkor talán igen.
Én 16 hetesen voltam, akkor megmondta, de jól feküdt a baba.
Első terhességemnél 14 hetesen voltam, de nem látszott semmi a neméből, nem azért mert kicsi volt, hanem mert nem mutatta magát.
2/10 anonim válasza:
Nekem is megmondták. 15 hetes +2 naposan voltam, akkor fiú volt, másnap már lány :)
Azóta is kislány.
2D-ben ilyenkor jobban látni még...
25 hkm
3/10 anonim válasza:
nekem 17 hetesen mondták meg, de előbb láttam azt a kis kukacot, minthogy a doki közölte volna.. :)
4/10 anonim válasza:
Nem tartom valószínűnek. Nagyon szépen kell helyezkednie, hogy amig ilyen kicsi meg tudják mondani.
5/10 anonim válasza:
Ha fiú akkor valószínű látszani fog, ha úgy fekszik! A kislány bizonytalanabb! Nekem mindkét fiam a 12. héten megmutatta magát!
6/10 anonim válasza:
13+2 mondta meg a doki, hogy kisfiú. Még képet is kaptam a kukiról. Sajna bevéreztem, azonnal szaladtam orvoshoz, aki továbbküldött 4D-UH-ra. Szerencsére minden rendben volt.
7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szépen köszönöm nektek a válaszokat!2 kislányom van már ezért vagyok kiváncsi ő vajon mi lesz:-)))))
2012. máj. 22. 13:19
8/10 anonim válasza:
Szorítok, hogy megmutassa magát! :) Az én lányom végig szégyenlős volt, szüléskor derült ki a neme. ;)
9/10 anonim válasza:
Remélem neked már meg tudják mondani! Hasonló cipőben járunk, csak nekem már 3 lányom van, és most 12 hetes vagyok. Nagyon kíváncsi vagyok én is a nemére! Majd írd meg mit mondtak uh-on!
10/10 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál sajna most nem csinált uh-t mert 12 hetesen csinálta!Most csak a cytologiát csinálta meg,meg közölte távozik egy másik korházba de menjek vele!Mondjuk ugyanannyi távra van a kettő egymástól úgyhogy mindegy!
2012. máj. 22. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!