20 hetes 2D uh-n már meg tudják mondani a baba nemét?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 13:11
2/7 anonim válasza:
Minden azon múlik, hogy megmutatja-e magát a baba, egyébként igen!
3/7 anonim válasza:
Igen, akkor már megtudják, ha megmutatja magát.
4/7 A kérdező kommentje:
ekkorra kaptam időpontot, így hiába akarnám már most tudni, várnom kell még 3 hetet, de ez már igazán semmiség :) remélem nem lesz szégyenlős a picurka, köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 12. 13:27
5/7 anonim válasza:
Nekem már 12. héten mondták, hogy van "valami" a lába között, de még ne vegyem biztosra. 18. héten ráerősítettek, hogy fiú. Ha megmutatja magát, akkor már látszik ilyenkor.
6/7 anonim válasza:
Az attól függ hogy fekszik. Én szerdán voltam a magándokimnál, ő még nem tudta megmondani, mivel összezárta a lábait. Aztán tegnap meg ( rá 1 napra) a kötelezőn a kórházban, itt azt mondták h kislány :)
Nyilván nem volt olyan zárkózott! :)
20 hkm
7/7 Medgyesi Fruzsina válasza:
Nekem 11 hetes uh-n mondta a doki, hogy van vmi a lába közt, én is láttam, de még mondta, hogy lehet a köldökzsinór, jövő7en megyek vizsgálatra szerintem most már biztosabbra tudja mondani, ha megmutatja magát! Várom nagyon! :)
14 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!