Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes uh megtudják mondani...

12 hetes uh megtudják mondani a baba nemét?

Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 11:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem tudták. Kérdeztem a dokitól, azt mondta, ilyenkor még nem annyira fejlett a nemi szerve a picinek, hogy egyértelmú legyen a dolog, rendes UH-n. Lehet 4d többet mutatna, de nem csináltunk. Holnap megyek 18. hetire :)
2011. nov. 21. 11:58
 2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod és boldog babavárást
2011. nov. 21. 12:00
 3/12 anonim ***** válasza:
Én mikor rákérdezetem, majdhogynem el küldött melegebb éghajlatra. Közölte, hogy nem ez a dolguk és nem is ez a lényeg! Olyan jol esett! Pont így képzeltem el egy vizsgálatot."
2011. nov. 21. 12:07
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekunk 12 hetesen megmondtak, h kisfiu lesz, 4 d n. En nem angyon hitttem, de aztan 16 hetesen sima uh on megerositettek. Sogornom is mindket terhessegnel 12 hetesen megtudta a babak nemet.
2011. nov. 21. 12:07
 5/12 A kérdező kommentje:
dejó 12 hetes uh nem reménykedem azért de hátha
2011. nov. 21. 12:08
 6/12 anonim ***** válasza:
Most utana is olvastam, es azt irjak, ha profi a keszulek, jo a doki, vekony a mama, sok a magzatviz es jol fekszik a baba, akkor igen,. a 11.-12. het korul meg lehet mondani.
2011. nov. 21. 12:12
 7/12 anonim ***** válasza:

Elvileg a 10. héten kifejlődik a külső nemi szerv, tehát van rá esély, de nem szokták megmondani.

Első két gyerekemnél a 18 héten tudták csak a tutit.

Mondjuk egy profi szonográfusnál van esélyed.

Nekem harmadikkal annyit mondott a doki, hogy ő nem lát semmit a lába között, de ettől még lehet...

Két hét múlva megyek 18 hetesre... :o)

Én is kíváncsi vagyok, két lányom van eddig... :o)

2011. nov. 21. 12:21
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem megmondták 12 hetesen. Akkor persze még nem mertem elhinni, sőt az 5. uh-n se nagyon. :)

De lányt mondtak végig, és az is lett.

Ha jó a gép, ha jó a doki vagy szonográfus, akkor van rá esély, hogy meg tudják mondani, persze csak ha a magzat is úgy fekszik, hogy látszódjon a nemi szerv.

De ekkor ne vedd készpénznek, még ne éld bele magad szerintem.

2011. nov. 21. 12:25
 9/12 anonim ***** válasza:

nekem a dokim az elsős babánknál megmondta,hogy majdnem biztos benne hoyg kislány - és az is lett.

A második babánknál azt mondta, hogy fogalma sincsen, nem látszik.

Legközelebb 15 hetesen találkoztunk, akkor megmondta hogy kisfiú - és az is lett.

Ugyan az a doki ugyan azzal az UH géppel.

2011. nov. 21. 12:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát nekem azt mondta a doki a 12.uh-on hogy fiú,mintha herezacskókat látna.Ennek ellenére van egy csodaszép kislányom.:)Igaz azt is hozzátette hogy ilyenkor még változhat a neme.
2011. nov. 21. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!